Få lavet en layoutmæssig opdgradering af dit eget CV og ansøgning.

Og få hurtigt et flot, køreklart CV mv.

Til dig, der er tilfreds med dit nuværende indhold i dit CV og ansøgning, men ønsker at booste op opgradere dit layout og opsætning, så det bliver flot, professionelt og attraktivt.


Du er måske i tvivl om, hvordan dit CV skal se ud - i dagens jobsøgning.


Vi kan hjælpe dig. Du sender dit nuværende materiale. Vi snakker kort på telefon om dine ønsker, og bliver enige om det nye layout. Du får ved denne ydelse et bedre udseende af dit cv og ansøgning.

Hvad får du?

Du får dit indhold indarbejdet i et nyt layout. Vi kan vælge det layout, der passer bedst til din profil. Når vi har lavet opdateringen har du en revision. Det sikrer, at alt bliver, som du ønsker. Bemærk, der sker ingen ændringer i din tekst og formuleringer.

Pris:

  • Udelukkende opdatering af dit CV: Kr. 997,00. Inkl. moms. Opdatering af indhold ansøgning: Kr. 297,00
  • Strømlining og opdatering af nuværende LinkedIn profiltekst. Formuleringer, søgeordsoptimering og korrekthed: Kr. 1297, 00. Inkl. moms

Ønsker du denne opdatering: Udfyld dine kontaktoplysninger i formularen herunder - eller henvend dig på: 2320 2116 / Helena@CV-supporten.dk / I chatboxen i højre hjørne af skærmen.


PS: Har du brug for hurtigt at blive klar til at søge et job, men dit CV og ansøgning er ikke klar, eller det skal fin-tunes: Du kan få hjælp HER


Tags


You may also like

Efterårstilbud: Spar Kr. 500,00 på udarbejdelse af CV, ansøgning og LinkedIn profil.