Tilstandsrapport på CV, LinkedIn mv - er du på gale spor? 

FÅ VORES ÆRLIGE

FEEDBACK

På kvaliteten af dit cv, Linkedin eller ansøgning!


Den største dræber af jobsøgningsmotivation (og resultater) er ansøgningsmateriale, der ikke er godt nok, og giver dig den der "Åh nej-følelse i maven".

Hvis du synes, du har kigget tomt på dit CV mv. længe nok....

... er det måske på tide med noget professionel feedback, der giver dig KLAR besked om hvorvidt, du bør ændre noget i dit materiale. (Så du kan få dit gode humør tilbage!).FÅ VORES ÆRLIGE

FEEDBACK

PÅ DIT CV, LINKEDIN

ELLER ANSØGNING!

(Så du ved, hvor du står!)

Den største dræber af jobsøgningsmotivation (og resultater) er ansøgningsmateriale, der ikke er godt nok og giver dig den der "Åh nej-følelse i maven".

Hvis du synes, du har kigget tomt på dit CV mv. længe nok....

... er det måske på tide med noget professionel feedback, der giver dig KLAR besked om hvorvidt, du bør ændre noget i dit materiale. (Så du kan få dit gode humør tilbage!).


hvad er din gevinst?


Vi har set tusindevis af CV'er, LinkedIn profiler og ansøgninger. Vi har også udarbejdet tusindevis af ditto. Også for kandidater, der ligner dig!

Ydermere har vi givet feedback på tusindevis af CV'er mv til mennesker som dig. Der har aktier i deres karriere og i kvaliteten af deres ansøgningsmateriale!

Og vigtigst måske - i deres egen sjælefred. hvorfor bruge oceaner af tid på at (afsende og) finpudse på noget, som ikke var i orden til at begynde med?

hvad er din gevinst?


Vi har set tusindevis af CV'er, LinkedIn profiler og ansøgninger. Vi har også udarbejdet tusindevis af ditto. Også for kandidater, der ligner dig!


Ydermere har vi givet feedback på tusindevis af CV'er mv til mennesker som dig. Der har aktier i deres karriere og i kvaliteten af deres ansøgningsmateriale!


Og vigtigst måske - i deres egen sjælefred. hvorfor bruge oceaner af tid på at (afsende) og finpudse på noget, som ikke var i orden til at begynde med?

Når det hele kører lidt i ring...


Når man har kigget på den samme tekst, og det samme udseende af et CV et vist antal gange, så bliver man "kvalitets-blind"!

Du kan faktisk ikke "se", hvad det er, der ikke virker!

De aller-færreste mennesker har en "Udarbejdelse af CV og ansøgningsmateriale - uddannelse".

Så kigger man sig rundt i junglen af gode råd "derude" og bliver endnu mere handlingslammet!

Kvaliteten af ens karriere (og hvordan man "ejer" sin ekspertise) bliver vigtigere og vigtigere for flere og flere mennesker!

Hvad er ofte et vigtigt træk her i livet, når noget er meget vigtigt for os?

Hvordan med tidsforbrug og medfølgende frustration over, at andre vigtige ting i dit liv pludselig er påvirket af et CV (mv.) som absolut ikke vil makke ret?

Hvor står dit barometer?


Hvordan ville det være...

At tage lederhatten på i din jobsøgning? At bliver indehaver af information, der lynhurtigt får dig væk fra tidsspilde, "alene-hed", kvalitets-blindhed og "Åh nej, hvad tænker de nu om mit CV mv"?


Det er faktisk ret enkelt!

Send os dit CV, eller andet ansøgningsmateriale, som du gerne vil have feedback på ift. kvalitet og gennemslagskraft.

Vi er straks på opgaven!

Når vi modtager dit materiale kommer Helena springende ind i din inbox, siger hey hey, og fortæller dig, hvornår din feedback leveres.

(Skuldre ned - der er taget hånd om det).

Vi dechifrerer dit CV (mv).

Med det helt store stetoskop. Og sender dig ærlig og redelig vurdering af indhold/tekst i dit materiale, den overall kvalitet af dit materiale og omkring tydeligheden i din beskrivelse af din ekspertise.

Samt råd til forbedring!!

(Ah, endelig noget, du faktisk kan bruge til noget).


ER DIT MATERIALE FOR "OLD-SCHOOL"?

Er du faktisk på rette spor?

KAN DU KONKURRERE MED LIGNENDE KANDIDATER?

hvad kan du ændre i dit CV?

blinde vinkler, du slet ikke er obs på!!

Hmm..."Hej Helena. Tak for en spændende" *CV-rejse*.

Det har været både positivt, udfordrende og øjenåbnende.

Lige fra vores første kontakt over mail, hvor jeg oplevede at blive vel modtaget og forstået, og hen over hele processen, hvor du satte ord på og viste anerkendelse for, at det er ikke så nemt det her "jeg skal bare lige have et CV".

(Der ikke minder for meget om leverpostej med bistro-bøf).

Undervejs i processen, blev jeg opmærksom på, at der var 117 ting omkring min egen erfaring, kvalifikationer og CV’ets indhold, som jeg slet ikke var opmærksom på.

At få vendt disse mangler til on-spot indhold og tekst i mit CV, gjorde en stor forskel for min selvopfattelse og for forståelsen af, hvordan jeg rent faktisk kan sælge mig selv, også til jobsamtalen.

Det har været virkelig lærerigt at se, hvordan alt mit guld kan komme på papiret i fede vendinger, der vel og mærke også ligger godt i maven, og tilfører mig ny forståelse for, hvad jeg er “ekspert” i”.

Tina T.

Udviklingskonsulent.

"skal man betale for sådan noget-feedback-noget"?

Hvis du hellere vil bøvle lidt videre selv, og måske ramme plet (en dag), så skal du ikke betale noget, for så er denne ydelse ikke for dig!

Hvis du derimod er træt af at løbe i tomgang om den varme grød, med udsigt til endnu en alt for kort nattesøvn, så tror jeg faktisk, at dette er en overvejelse værd.

Hvis du tilmed hører til i kategorien: "Jeg tager faktisk mig selv, mit arbejdsliv og min forsømte kone alvorligt", så er mit bud: "Ja, det her er afgjort for dig"!


Og, vi har sørme skræddersyede muligheder!

(PS - disse services er kun for dig, der minimum er mellemleder).

Basic

dk

149

Vi nærlæser dit dokument og sender dig vurdering, inkl. 2 *solide* råd til, hvordan du kan forbedre det og få bedre resultater i din jobsøgning!

Premium

DK

999

Som i "Basic". Men du får også et færdigudarbejdet skabelon-CV(100% udfyldt vel og mærke!). Det kan du bruge som eksempel og "fill in" til at få dit CV op i verdensklasse!

exclusive

dk

1699

Som i "Premium". Og du får også en ansøgningsskabelon* OG videoen: "Sådan gør du lynhurtigt din LinkedIn profil Top-tunet og  sælgende !

Definition af skabelon: Et CV og ansøgning, færdigskrevet. Sammensat af indhold, der før har ført til jobsamtale for vores kandidater. Således et klart og tydeligt eksempel på, hvordan et korrekt materiale ser ud, hvor du kan indsætte dine oplysninger. Hvis du vil have os til at udarbejde CV/ansøgning for dig, kan du kigge på knapper herover.

Definition af skabelon: Et CV og ansøgning, færdigskrevet.

Sammensat af indhold, der før har ført til jobsamtale for vores kandidater. Således et klart og tydeligt eksempel på, hvordan et korrekt materiale ser ud, hvor du kan indsætte dine oplysninger. Hvis du vil have os til at udarbejde CV/ansøgning for dig, kan du kigge på knapper herover.

Vil du se flere kundeudtalelser?

Så du kan træffe en beslutning og komme tilbage til dine vanlige sysler i livet?

Se vores kundeudtalelser (Et udpluk altså). Du skulle jo nødigt blive hængende hele dagen :)