Dit potentiale og unikke zone of genius

- Find din "G-Zone" og få et stærkt fundament for din virksomhed


- Er du (måske nystartet) solo-virksomhedsejer og ved, at du mangler det rette professionelle og afgørende skub til at få FULDSTÆNDIG klarhed over, hvad din helt unikke Zone of Genius er som coach/terapeut/behandler?

- Har du fornemmelsen, at du endnu ikke har fuld klarhed - og ejerskab - over dine unikke kompetencer - din Zone of genius? Men du ved, at det er afgørende for dig, dit autentiske afsæt og din virksomhed

- Du ved, at det er afgørende, både for dit flow og for din virksomheds flow, at du med SIKKERHED ved, hvad der er dit helt unikke ekspertiseområde. Fordi det giver dig et powerfundament i forhold til både dit budskab, dine ydelser, din indtægt og din ideelle kunde.


NU, MERE END NOGENSINDE FØR, ER DET VIGTIGT AT KUNNE "SNAKKE DIN IDEELLE KUNDES SPROG".

Det kræver, at du kender din Zone of Genius

Disse tider er uden fortilfælde


MANGE eksperter forudser, at der vil komme et stort skift i dine kunders krav til kvalitet og individuel målretning i ydelser.


Bl.a. fordi mennesker har fået en anden forståelse for livet, mulighederne og deres potentiale.


Dette ses ofte efter større kriser eller samfundsmæssige omvæltninger

ER DU KLAR TIL AT GÅ FREMTIDEN I MØDE MED FULDT EJERSKAB OVER, OG KLARHED OM, DIN ZONE OF GENIUS? SÅ DU KAN FÅ ET BÆREDYGTIGT FUNDAMENT FOR DIN DRØM

Jeg har som coach, mentor og "Dream-facilitator" arbejdet med mennesker og deres drøm og ønsker til indholdet i deres jobliv - både selvstændige og ansatte - i 20 år.

Mit arbejde betyder, at jeg snakker med mange mennesker hver dag, og dermed får meget kvalitative informationer om "hvad der rører sig i mennesker" og i vores samfund generelt.

Uden tvivl er disse tider præget af, at både solo-biz ejere og ansatte er parat til at følge deres "dybere og mere ægte" ønske for indholdet i deres beskæftigelse.

For solo-biz ejere kommer der dog, samtidig med dette ønske, nogle "fremtids-orienterede" bekymringer og overvejselser til stede:

- Hvad er min unikke Zone of Genius? 

- Hvordan finder jeg den? (Når den nu ikke blot er coaching, healing eller mindfulness)?

- Hvorfor har jeg svært ved at, både, mærke og stå ved mine unikke evner, gaver og potentiale? Hvad holder mig tilbage

- Hvordan er jeg sikker på, at det jeg mærker eller hører inde i mig, faktisk er mit sande, oprigtige ønske?

- Hvordan får jeg budskabet ud i verden?

ALLE DISSE SPØRGSMÅL ER NORMALE. START DIN REJSE FREM MOD EJERSKAB OG TYDELIGHED OM DINE EVNER:

Udfyld surveyen herunder - og begynd at få klarhed om din unikke Zone of Genius. Du bliver derefter tilmeldt nyhedsbrev med professionelt input til din rejse frem mod en bæredygtig (også online) solovirksomhed

SURVEY: FIND DIN ZONE OF GENIUS I DIN SOLO-BIZ

Vil du gerne finde ind til din helt unikke Geni-Zone, ekspertområde eller særlige, måske skjulte/ubevidste evner/kompetencer som coach/terapeut/behandler?

Så du kan udnytte hele dit potentiale og Zone of genius i din virksomhed og tjene (flere) penge på dine særlige evner og passion?

Denne survey er for (også kommende) solo-virksomhedsejere, som har et ønske om at blive HELT klar på, hvad deres unikke geni-zone/særlige specialistområde er som coach/terapeut/behandler. Så de kan tage deres virksomhed til næste niveau og tale ind i hjertet på deres ideelle klient.

Du kommer til SURVEY HER

Blot det at besvare denne survey, vil give dig værdifuld refleksion om dig og dine næste skridt i din virksomhed

ER DU LEDER? ELLER SOLO-BIZ EJER?

.

Vil du gerne sikre dig, at din profil - som kan være dit CV, ansøgning, Linkedin, website eller andet SoMe, er konkurrencedygtigt?


Så du kan få de resultater, du stiler efter? Nu og i fremtiden?.


Udfyld formularen herunder, hvis du vil have en uforpligtende snak om opgradering af dit materiale. Så kontakter jeg dig.