CV-Supporten.dk.


Professionelle CV'er og ansøgninger - 18 års erfaring. Få succes med din profil - både som leder og medarbejder


Kontakt: Mobil 23202116. Mail: helena@cv-supporten.dk

Professionel hjælp til CV, ansøgning og Linkedin.

Min baggrund for at hjælpe dig:

Jeg hedder Helena. Gennem 18 år har jeg arbejdet med mennesker i jobsammenhæng og -processer  – og professionelt med C.V. og ansøgninger til flere 1000 mennesker og hermed hjulpet masser af mennesker i job.

Min erfaring er opnået på baggrund af flere uddannelser som for eksempel underviser, en række coachuddannelser, bl.a. i forandringsprocesser og jobvalg – og med en certificering i udarbejdelse af CV’er og ansøgninger.

Jeg har drevet CV-Supporten gennem 7 år og har desuden haft roller som projektleder, underviser og karriererådgiver, altid med fokus på at hjælpe mennesker i job – både i offentligt og privat regi.

Udover udarbejdelse af C.V. og ansøgning, tilbyder jeg også life- og jobcoaching samt karrieresparring. Mit udgangspunkt er altid dig og det, der gør din profil og erfaring unik.

Min baggrund betyder, at jeg erfaring med at hjælpe mennesker i mange forskellige udfordrende situationer i arbejdslivet, herunder også dem, der knytter sig til at være jobsøgende/ledig og have brug for hjælp til C.V. og ansøgning.

I den forbindelse ved jeg også, at det kan være et stort “spring”, at skulle bede en fremmed om hjælp. Jeg medtænker dette aspekt i din hjælp og kommunikation, jeg tilbyder dig.

Jeg kan give dig skræddersyet hjælp.

Fordi jeg har erfaring med at hjælpe mange forskellige mennesker:

Gennem mange hundrede samtaler med alle mulige forskellige mennesker, har jeg professionel indsigt i lige netop den situation, du befinder dig i.

Og jeg er trænet gennem mange år i at hjælpe dig – gennem en indsats, som tager udgangspunkt i dig og din situation

Du er altid velkommen til at ringe til mig hvis du har spørgsmål: 23202116. Eller skriv på kontakt@cv-supporten.dk. Du kan altid få uforpligtende information og viden om, hvordan jeg kan hjælpe netop dig.