Få hjælp til din Linkedin profil:

Få hjælp til din Linkedin profil, med velstruktureret opsætning, spot på din profil, øget søgbarhed og med indhold, der understøtter og fremhæver dit øvrige ansøgningsmateriale.


Jeg laver din profil for dig, så du kan få en pause og ro i maven!


Få hjælp til en attraktiv Linkedin profil

Få hjælp til en attraktiv Linkedin profil

CV-Supporten kan også hjælpe dig med at få opdateret eller udformet din Linkedin profil, så den harmonerer med og understøtter dit CV. 

Samtidig laver jeg den, så den hurtigt og overskueligt afspejler dine kernekompetencer. Noget, der vil gøre dig både attraktiv og relevant for læseren.

Når jeg laver din profil, sørger jeg også for at opdatere den på en måde, så du bliver mere synlig, søgbar og også visuelt adskiller dig fra andre profiler.


FÅ EN OPDATERET LINKEDIN PROFIL - EVT. SAMMEN MED NYT CV OG ANSØGNING

Jeg har flere kunder, som vælger også at få opdateret LinkedIn profilen, når de får lavet CV og ansøgning. 

Når din Linkedin er opdateret, giver indtrykket af din samlede ansøger profil:  CV, ansøgning og Linkedin profil, et godt helhedsindtryk hos læseren - altså din eventuelt kommende arbejdsgiver.

Der er i øvrigt mange nu, under Corona krisen, der vælger at bruge tid på at få opdateret deres Linkedin profil. Resultatet er, at du har en fuldt opdateret, komplet ansøger profil - på tværs af dit CV og Linkedin. Det stiller dig stærkere, hvis og når du skal ud og finde nyt job.

PRIS:

Arbejdet med din Linkedin profil Koster kr. 995;- pr. time. Det tager normalt ml. 1 og 1½ time at lave din profil. Dvs. mellem kr. 995-1490;- for en fuldt opdateret, færdig og køreklar profil. 

Linkedin profiler laves også på engelsk. Skriv til mig for at få en pris på engelsk profil


Du kan godt få lavet din Linkedin, selvom du ikke får lavet CV og/eller ansøgning:


Jeg kan også hjælpe dig med din LinkedIn, selvom du ikke får lavet CV eller ansøgning. Så sørger jeg for, at helhedsindtrykket er der alligevel.

I mange brancher, er det ret vigtigt, at du overvejer, hvordan indtrykket af dig og din profil er som helhedsindtryk for modtageren. I den sammenhæng kan du også løfte dit niveau, ved at tænke over målrettethed og profilering.


Jeg kan også lave din Linkedin profil på engelsk:


CV-Supporten laver også LinkedIn profiler på engelsk. Se priser HER. Ligesom jeg også kan lave dit ansøgningsmateriale på engelsk.


Kontakt mig uforpligtende for hjælp til Linkedin:

Ring eller skriv til mig for at få mere information og et tilbud om pris på Linkedin. LinkedIn profiler laves på timepris. D.v.s. du betaler kun for reel brugt tid. Jeg er meget konkurrencedygtig på pris. 

Du kan også udfylde formularen med dit navn og mobilnummer i bunden af siden her, så vender jeg tilbage til dig på mail eller mobil, indenfor meget kort tid i løbet af dagen. Din henvendelse er uforpligtende og fortrolig.

Telefon: 23202116.

Eller skriv på: helena@cv-supporten.dk


Udfyld formen herunder. så kontakter jeg dig så hurtigt jeg kan:

Du kan også læse om Linkedin profiler fra CV-Supporten.dk HER