CV-Supporten.dk.


Professionelle CV'er og ansøgninger - 18 års erfaring. Få succes med din profil - både som leder og medarbejder


Kontakt: Mobil 23202116. Mail: helena@cv-supporten.dk

Få hjælp til din Linkedin profil:

Linkedin profil - Få hjælp til din Linkedin profil, med velstruktureret opsætning, spot på din profil og med indhold, der understøtter og fremhæver din øvrige profil og ansøgningsmateriale.


CV-Supporten kan også hjælpe dig med at få opdateret eller udformet din Linkedin profil, så den harmonerer med dit ansøgningsmateriale og iøvrigt hurtigt og overskueligt afspejler dine kernekompetencer, når man læser din profil.

Når jeg laver din profil, sørger jeg også for at opdatere den på en måde, så du bliver mere synlig, søgbar og også visuelt adskiller dig fra andre profiler.

Jeg har flere kunder, som vælger også at få opdateret LinkedIn profilen, når de får lavet CV og ansøgning. Når du gør det, giver indtrykket af din ansøger profil, CV, ansøgning og LinkedIn profil, et godt helhedsindtryk hos læseren - altså din eventuelt kommende arbejdsgiver.

Du kan godt få lavet din Linkedin, selvom du ikke får lavet CV og/eller ansøgning:

Jeg kan også hjælpe dig med din LinkedIn, selvom du ikke får lavet ansøgningsmateriale. Så sørger jeg for, at helhedsindtrykket er der alligevel.

I mange brancher, er det ret vigtigt, at du overvejer, hvordan indtrykket af dig og din profil er som helhedsindtryk for modtageren. I den sammenhæng kan du også løfte dit niveau, ved at tænke over målrettethed og profilering.

Jeg kan også lave din Linkedin profil på engelsk:

CV-Supporten laver også LinkedIn profiler på engelsk. Ligesom jeg også kan lave dit ansøgningsmateriale på engelsk.

Ring eller skriv til mig for at få mere information og et tilbud om pris på Linkedin. LinkedIn profiler laves på timepris og kun pr. brugte minutter. D.v.s. du betaler kun for reel brugt tid. Og jeg er meget konkurrencedygtig på pris. 

Normalvis er prisen mellem kr. 750-1100;-

Du kan også udfylde formularen med din mail og mobilnummer i bunden af siden her, så vender jeg tilbage til dig på mail eller mobil, inden for meget kort tid i løbet af dagen.

Telefon: 23202116.

Eller skriv på: helena@cv-supporten.dk

Du kan også udfylde formen herunder; så kontakter jeg dig så hurtigt jeg kan: