Online Jobcoaching og rådgivning

- til LIGE NETOP din jobsituation.


ER DER EN "NØD" OMKRING DIT CV/ANSØGNINGSMATERIALE, DIN PROFIL ELLER DIN JOBSØGNING, SOM DU IKKE KAN KNÆKKE?

Få hjælp via karrierecoaching .sparring og rådgivende samtaler, som jeg på 10ende år tilbyder online. På eksempelvis telefon, over skype eller messenger.

I disse samtaler får du adgang til min professionelle baggrund som bl.a. coach og min erfaring med brancheskift, ledighed, profilskarphed, jobsøgningsstrategi og udfordringer med jobsøgning generelt.

Der kan være forskellige emner for samtalerne:

- Du skal til jobsamtale og vil være bedst muligt forberedt, så du kan sælge dig selv bedst muligt

- Du har på fornemmelsen, at din profil ikke er tydelig, skarp og professionel nok. Men du er usikker på, hvordan du skal opdatere dit materiale og gøre det mere konkurrencedygtigt

- Du har uro i maven over din ledighedssituation, og savner overblik, opbakning og råd til, hvordan du tackler situationen bedst muligt

- Du vil gerne skifte job eller branche, men er usikker på, hvordan du griber det an

- Du trives ikke i dit nuværende job – og årsagerne kan være mange, men du er usikker på hvad du skal gøre

- Du har en “traumatisk” oplevelse fra jobsammenhæng med i bagagen, og vil have hjælp til at få selvtillid, retning og mod tilbage

- Du har en drøm om at bruge din helt unikke Zone of Genius i dit jobliv, eller måske i din solo-biz, men du har svært ved at finde den og sætte de rigtige ord på.

Jeg kan hjælpe dig:


Samtalerne foregår online, og er derfor meget fleksibelt for dig:

Jeg har kunder fra hele landet, idet samtalerne kan foregår over for eksempel Mobiltelfon, Zoom eller Skype. Online samtalerne fungerer utroligt godt, og de fleste er glade for, at de kan gøre det fra vante rammer i deres eget hjem. 

Prisen er kr. 1000;- pr. time, hvis du kommer udefra. Er du kunde hos CV-Supporten er prisen kr. 850;- pr. time. 30 minutter kr. 450;-


Forløb med 4 samtaler (af en times varighed): kr. 3000;-"Du får konkrete redskaber til at tackle din udfordring eller situation lige nu".


Min erfaring er baseret på flere tusinde samtaler med alle typer kunder og alle typer problemstillinger, gennem 20 år.

Dermed har jeg indgående erfaring med langt de fleste, måske alle, de problematikker folk bokser med omkring deres jobliv eller solo-biz.

Jeg kan derfor tilbyde dig netop den sparring og rådgivning, du har brug for!
 


Min uddannelsesbaggrund består, (blandt andet), i:

- Seminarieuddannet formidler og underviser
- Certificering: Job Transition Management
- Certificering: C.V. og ansøgningsmateriale
- Stresscoach, systemisk coach og lifecoach
- Jobtransition coaching/karriereskift og forandringer i joblivet
- PB i Livsstil og motivation
- Mentoruddannet

Samt ligeledes en lang række kurser gennem årene i områder som kommunikation, motivation, tekstforfatning, SoMe tekst. Linkedin indhold osv.

Jeg har gennem årene specialiseret mig i at kunne tilbyde virkningsfulde redskaber og metoder til at finde menneskers unikke potentiale og facilitere forskellige forandringsprocesser i livet. Jeg har derfor mange års ekspertise i forhold til flere livsområder, herunder bl.a. karriere- og jobområdet.

Kontakt mig uforpligtende på 2320 2116 eller Helena@cv-supporten.dk, hvis du gerne vil vende dit behov og høre, om jeg er den rette til at hjælpe dig.


Eller udfyld formularen herunder, så kontakter jeg dig hurtigst muligt:

CV-Supporten overholder GDPR, og dine data og oplysninger er sikre hos mig. Du kan læse privatlivspolitik HER

ER DU LEDER? ELLER SOLO-BIZ EJER?

.

Vil du gerne sikre dig, at din profil - som kan være dit CV, ansøgning, Linkedin, website eller andet SoMe, er konkurrencedygtigt?


Så du kan få de resultater, du stiler efter? Nu og i fremtiden?.


Udfyld formularen herunder, hvis du vil have en uforpligtende snak om opgradering af dit materiale. Så kontakter jeg dig.