.

Vil du gerne skabe en karriere, der er baseret på dine *ægte* kompetencer...?

Realiser din drømmekarriere!

Mennesker, der får den rigtige hjælp på vejen mod at realisere deres drømme, har 70% større chance for at gøre dem til virkelighed!

Fortjener du den fordel?

GROWTH IS PAINFUL.
CHANGE IS PAINFUL.

BUT NOTHING IS AS PAINFUL AS STAYING STUCK SOMEWHERE YOU DON'T BELONG
.


NARAYANA MURTHY.

Karrieremål...

ALTING STARTER MED En drøm, EN AMBITION, EN VISION...

Hvor vil du gerne være 6-12 måneder fra i dag? 5 år fra i dag?

Der er både en videnskab og en kunst bag at føre mål, ambitioner og drømme i din karriere - og i livet - sikkert ud i verden.

Et ønske om at skabe en karriere eller en selvstændig virksomhed, der bygger på dine dybeste, *ægte* kompetencer bliver virkelighed for flere of flere mennesker.

Mange er dog udfordret på at udtænke, hvordan de gør det! Vi kan hjælpe dig via vores store viden om både selvstændig virksomhed og arbejdsmarkedets kringelkroge!

Med den rette sparring

Når vi får personlig sparring eller coaching, har vi 70 % større chance for faktisk at nå vores mål. Rette hjælp af en partner på sidelinjen, er en af de stærkeste faktorer bag at nå sine mål.

Med en accountability partner

En accountability partner holder dig til ilden, og hjælper dig med at holde kursen, bevare motivationen og tage (den nødvendige og strategisk rigtige) handling - uden for comfortzonen!

Med en klar actionplan

I et travlt liv er vi ofte udfordret netop på at lave en action-plan, som harmonerer med vores mål, personlige værdier og "virkelige ønsker". Udfordringen er, at holde fast i planen, når livet "kommer i vejen".

Få hjælp til at identificere din Zone Of Genius når det kommer til dine kompetencer, personunikke evner og din sande passion og oplev letheden og glæden ved at skabe din karrierevej fra denne forståelse!

Har du et mål eller en vision, men:

 • Du går rundt alene med alle planerne, udfordringerne og ideerne, og får ikke taget handling. Måske på grund af stress, et job, der trækker for mange veksler på dig, eller mangel på motivation?
 • Du prøver at gøre lidt halvhjertet hist og her, uden at det rigtig rykker.
 • Du ved, at du mangler "noget", der kan holde dig til ilden. "Noget", der får dig til at holde ved, og stille op for dig selv...Det er et normalt “problem”, at vi går i stå, ikke tager handling eller måske aldrig rigtig kommer i gang for alvor.

Henved 70-80% af os, går med en vision eller plan i maven, som aldrig kommer ud i dagens lys, og får luft under vingerne.

Livet går stærkt, og vi har mange forpligtelser. Tiden og motivationen udfordrer. 

Til tider tvivler vi på, at det kan lade sig gøre.


Den Virkelige Grund Til, At Vi Ikke “Bare” Rykker, Og Får Målene Ført Ud I Livet

Den skal vi finde i:

 • Vi drømmer en forkert drøm. En for lille drøm. En drøm, som ikke virkelig er vores...
 • Mangel på et klart mål, og en klar strategi, med actionsteps, der driver os...
 • Når vi vil til næste niveau i livet, har vi brug for, at der er et menneske, der kan se vores større vision. Lige netop dette mangler mange os, når vi sætter sejlene mod nye drømme...

Måske kan du genkende, at din indre gejst til tider er lidt svigtende:

 • Du føler ikke, at du helt kan få skarpslebet din vision. Den får ikke VIRKELIG dit hjerte til at brænde... 
 • Når du prøver at fastsætte din strategi bliver du forvirret og overrumplet af for mange mulige scenarier...og forhindringer!
 • Du har ikke overblik over præcis, hvad du skal gøre, og hvornår - og hverdagen kommer i vejen...

Få en ukuelig sikkerhed omkring, at du, forudsigeligt, kan skabe resultater, nu, og på den lange bane!

Hjælp til at virkeliggøre dit mål - med En accountability partner:

Så du kan begynde at fortælle dig selv, at du (faktisk) stiller op for dig selv. 

Og kan begynde at opleve, at de rette ting sker for dig - hvilket i den grad booster dit momentum!

En accountability partner er en dedikeret sparringspartner, der ser dit “store billede”, og hjælper dig til at skabe den indre ild, vedholdenhed og momentum-følelse, som er grundstenene bag alle virkeliggjorte drømme.

Gennem redskaber som fuld tydelighed omkring din vision, coaching på stopklodser og “vej-visning” i mørket sikres det, at du tager rette handling - altid med udgangspunkt i en personligt tilpasset vision og strategi, som gør dig ustoppelig.

Dette er den transformerende styrke i at have en trænet transformationscoach som kan få dig i mål. I bund og grund en sparringspartner, hvis mål er, at se dig lykkes med din vision.

En partner, som også kan hjælpe dig med præcis det indhold, eller de ændringer, dit materiale skal have implementeret, for at støtte op om dit mål.


jEG HØRTE ENGANG ET ORDSPIL, SOM JEG STADIG HUSKER...

“We can’t become our next-level self only by ourselves”.


Det tror jeg på!

Jeg var ikke, hvor jeg er i dag, hvis jeg ikke havde fået hjælp af mennesker, der var dedikerede til at holde faklen foran mig. Det har hjulpet mig til at skabe ekstraordinære resultater i mit liv! Resultater, jeg ikke kunne have skabt uden den støtte!

Det har også hjulpet mig til at holde kursen, når bølgerne gik højt. For det gør de til tider - for os alle! Især i tider, hvor der er store omvæltninger i vores verden og samfund!

den oversete - men meget menneskelige - stopklods...

Jeg husker første gang, jeg investerede - et stort - beløb i at få hjælp til at komme til mit næste niveau.

Forud for denne beslutning, havde jeg brugt oceaner af tid på at udtænke de nødvendige trin, selv.

"I de mørke øjeblikke kunne jeg godt se, at denne beslutning havde en pris på andre planer end det økonomiske".

Den drivende faktor bag denne tøven, var tanken, at jeg ikke kunne bruge penge på mig selv. Hvis jeg skal være helt ærlig, led jeg vist også af en god omgang: "Det her bør jeg kunne gøre selv". :)

Men du kender nok den følelse, der langsomt sniger sig ind på en: Man bliver træt. Og det sus i maven man oprindeligt fik ved tanken om alle planerne og drømmene, den er pludselig blevet lunken. Tanker som: "Det kan vente", "Det er ikke så vigtigt" og "Måske drømmer jeg for stort", sniger sig ind på en. Vi udskyder.

Denne "jeg udskyder"-handling, som ser uskyldig ud, definerer hvordan vi behandler og tænker om os selv næste gang vi mærker ønsket om "noget mere". Vores set-point og indre termostat er blevet gearet mod "mindre. Derfra ser vores planer og drømme endnu mere uopnåelige ud, og vi er endt i en ond cirkel, der kræver mere og mere energi at komme fri af.

Da jeg endelig tog beslutningen, var det som om en sten blev løftet af mine skuldre. 

Vi kan udrette mirakler med den energi vi frigiver, når vi endelig beslutter at tage springet. Et fænomen, der er kendt som "to take the leap". Vi er nødt til at tage "the leap", det første skridt, hvis vi vil fremad mod nye horisonter. Det er en del af videnskaben, og en del af et mindset, der er gearet til at nå de mål, vi sætter os for i livet!

Som coach for mange mennesker gennem 20 år....

Har jeg gang på gang bevidnet, hvordan store mål og planer på næsten magisk vis bliver til virkelighed.

Bare det, at vi beslutter at finde en fakkelbærer, der kan “heppe” på os, kan være 50% af det skub, vi har brug for.

Det er uanset, om det er mål i vores arbejdsliv, selvstændige virksomhed eller personlige performance, vi stræber efter at føre ud i livet.

Hej Helena.

Det er et mirakel. Pludselig kan jeg "se" min vej udfolde sig foran mig i helt konkrete billeder.

Det er nærmest som om, jeg ubesværet bevæger mig i den rigtige retning.

Som om tyk lava flyder og baner vejen foran mig. Jeg er ikke længere i tvivl om, hvor jeg vil hen, og hvilke skridt jeg skal tage for at komme derhen.

Anne-Mette. Kursusleder.

Hej Helena.


Tak for en god proces! Den har så absolut givet resultater.


Jeg kan fortælle dig,  at jeg kort tid efter vores proces fik tilbudt et virkelig godt job, som jeg nu har takket ja til.


Det CV vi udarbejdede fik mig direkte til jobsamtalen. Målet er nået.

Michael. Global brand IT Manager.

Hvad kunne du udrette, hvis du havde en fakkelbærer til at holde dig på sporet......?

Med det indre mindset og det ydre actionset, som er nøglen bag ALLE virkeliggjorte mål!

 • Bliv krystalklar på dit mål eller vision, og hvordan det ser ud, ude i virkeligheden!
 • Design vejen derhen, skridt for skridt - med vores hjælp!
 • Tag daglig action - start with the end in mind!
 • Skab forudsigelighed ved at implementere den struktur, der vil sikre, at du gør det, der skal til!
 • Eliminer blinde vinkler og barrierer undervejs - som udgør 80% af årsagen til, at vi går i stå undervejs!
 • Få den hjælp, der gør hele forskellen!

Alt sammen pakket til dig i den laser-fokus coaching og accountability pakke, som vi tilbyder i vores forløb: "Kom sikkert fra A til B - uden at falde i de traditionelle huller, blive stoppet af distraktioner og endnu engang parkere dine mål i venteposition".

Prisen er kun kr. 3195,00


 • Få hjælp præcis når du har brug for det: 8x15 minutter eller 6x20 minutter til din rådighed, når du har brug for det - til en snak, vejledning, input, rette skub, spørgsmål og alt in between.
 • I alt 180 minutter, og du kan frit booke tid, lige når du vil. Du får tidsbookinglink umiddelbart efter din betaling, og kan komme i gang hurtigt!
 • Konkrete skridt og handleplaner, du kan implementere med det samme, som sikkert vil lede dig mod målet.
 • En strategisk partner, som holder dig på sporet, følger op på din progression - og besvarer dine processpørgsmål på mail.
 • En professionel "Få dit guld ned på papiret" partner, som du også kan bruge til at få lavet de ændringer og opdateringer i dit ansøgningsmateriale, som du har brug for på vejen.
 • Fri adgang til dine sessioner/samtaler, som du booker via et link du får ved opstart!

Indled en mail samtale med Helena.

Hvis du har spørgsmål til dette "Kom i mål med dine drømme" forløb, eller hvis du gerne vil bestille. Det gør du ved at udfylde kontaktformen herunder. Du får en mail ved signup, som du kan svare på med dine spørgsmål mv.

Copyright by CV-Supporten.dk 2019 - All Rights Reserved.Privatlivspolitik