ONLINE HJÆLP TIL DIT CV OG DIN ANSØGNING - OPLAGT I SVÆRE TIDER

- også til din Linkedin profil, dit outplacementforløb eller til sparring om din jobsituation


Online hjælp til CV og ansøgning, er en behagelig og målrettet proces, som også har plads til, at du byder ind til processen og udarbejdelsen af dit materiale, når du har tid, overskud og inspiration.

Det er en fleksibel proces, der tilpasses dig og dit liv. Online hjælp er også virkelig oplagt og bekvemt til dit Outplacement forløb

Få en uforpligtende snak om udarbejdelse af dit CV, din ansøgning eller din Linkedin profil

Sms eller mail på: 2320 2116 | Helena@cv-supporten.dk

At få online hjælp til CV, ansøgning og Linkedin, er også et valg, som flere og flere mennesker træffer.

I de 10 år jeg har drevet CV-Supporten (online), har jeg oplevet en massiv vækst i antallet af henvendelser fra nye kunder.

Ligeledes har jeg i dag kunder fra alle brancher og ansættelsesniveauer. I dag får alle hjælp. Tidligere var det mest mennesker fra højere ansættelsesniveauer, der fik hjælp.


HJÆLPEN ER 100% TILPASSET DIG OG DIT BEHOV - UD FRA MIT KENDSKAB TIL MANGE JOBTYPER OG BRANCHER

I dag er online hjælp til dit CV, din ansøgning og din Linkedin profil, samt hjælp i form af sparring og coaching, en mulighed for professionel opgradering, som mange gør brug af. 

Arbejdet med dit materiale tilpasses til dig og dit behov. CV-Supporten har en gennemtestet proces, der sikrer det bedste resultat.

Således kan du altid få hjælp til dit materiale - også midt i travlt liv. Jeg hjælper dig gennem processen.

Når vi går i gang med dit CV, din ansøgning eller din LInkedin profil, "tager jeg over", så du kan læne dig tilbage og opleve, at du er på rette vej, og i trygge, professionelle hænder. Det er en stor motivationsfaktor for mange kunder.

I svære tider, er online hjælp en rigtig god mulighed


"Jeg har arbejdet med mennesker i proces omk. deres liv, jobliv og karrieredrømme i 20 år. Gennem de år, har der været mange udsving i rammerne for vores liv  - både økonomisk, samfundsmæssigt og lovgivningsmæssigt. 


Lige nu, er det Coronavirus der skaber utryghed og usikkerhed. Det jeg har erfaret er, at i disse tider vælger folk én af disse 2 løsninger: Enten bliver de lidt tilbageholdende, og afventer tingenes gang, eller også bruger de dette "vacuum" til at stille sig selv stærkere ift. deres mål og drømme. 


Online processen med dit CV, din ansøgning og evt. din Linkedin profil, er nærmest skræddersyet til at yde den rette hjælp, transformation og professionelle proces til dig, der vælger at investere i dig selv i disse perioder. 

Fordi den online proces er skræddersyet, komfortabel og fleksibel".


PROCESSEN OG VORES SAMARBEJDE OM DIT MATERIALE KAN FOREGÅ PÅ FLERE FORSKELLIGE DIGITALE PLATFORME

Vi er ikke begrænset til telefon.

Jeg stiller også et virtuelt møderum til rådighed, hvis det er relevant for dit forløb. Ligeledes kan vi bruge Skype, Whatsapp og andre apps. Målet er, at vores proces forløber så optimalt som muligt. Jeg har for eksempel kunder i udlandet, hvor vi er nødt til at udnytte internettets muligheder.

Hvad der er bedst for dig og din proces afklarer vi, når vi begynder dit arbejde.

Hvis du lige nu sidder og gerne vil have svar på nogle spørgsmål om eventuel udarbejdelse af CV, ansøgning og LInkedin, er du meget velkommen. Du kan sms'e på 2320 216. Eller skrive på: Helena@CV-Supporten.dk

Du kan også udfylde kontaktformularen herunder, så vender jeg hurtigst muligt tilbage til dig over mail:


Tags

online hjælp ansøgning, online hjælp cv, online hjælp Linkedin, Online hjælp til cv og ansøgning


You may also like

CV til ledere

Opdatering af CV? Få hjælp her.

>

Få en uforpligtende snak om udarbejdelse af dit CV, din ansøgning eller din Linkedin

-Samt feedback på dit nuværende CV og ansøgning


Udfyld kontaktformularen herunder. Så kontakter jeg dig.