ONLINE HJÆLP TIL DIT CV OG ANSØGNING - OPLAGT I SVÆRE TIDER

- også til din Linkedin profil, dit outplacementforløb eller til sparring om din jobsituation


Online hjælp til CV og ansøgning, er en behagelig og målrettet proces, som også har plads til, at du byder ind til processen og udarbejdelsen af dit materiale, når du har tid, overskud og inspiration. Det er en meget fleksibel proces, der tilpasses dig og dit liv. Online hjælp er også virkelig oplagt og bekvemt til dit Outplacement forløb

Få en uforpligtende snak om udarbejdelse af dit CV, ansøgning eller Linkedin

Sms eller mail på: 2320 2116 | Helena@cv-supporten.dk

Det er også et valg, som flere og flere mennesker træffer. I de 10 år jeg har drevet CV-Supporten (online), har jeg oplevet en massiv vækst i antallet af henvendelser fra nye kunder. Ligeledes har jeg i dag kunder fra alle brancher og ansættelsesniveauer. I dag får alle hjælp. Tidligere var det mest lidt højere ansættelsesniveauer. der fik hjælp.

Chancen for, at din nabo gør det, er altså stor :). (Og måske kommer du til at ligge i ansøgerbunke med ham, næste gang du søger job!).

Nej, spøg til side.

HJÆLPEN ER 100% TILPASSET DIG OG DIT BEHOV - UD FRA MIT KENDSKAB TIL MANGE JOBTYPER OG BRANCHER

Budskabet, der skal igennem her er, at online hjælp til dit CV og ansøgning, og også til din Linkedin og som hjælp i form af sparring og coaching, er en mulighed, der er tilgængelig for alle. 

Arbejdet med dit materiale tilpasses til dig og dit behov.

Således kan du få udarbejdet dit materiale, selvom du har travlt, ikke føler dig helt klar på dit mål med jobsøgningen eller føler det lidt sårbart, at bede om hjælp.

Den online proces jeg tilbyder, tager højde for alle disse ting - ligeledes har jeg arbejdet med mennesker i 20 år: Der er vist ikke nogen livssituation eller udfordring, som jeg kíkke har mødt undervejs.

Når vi går i gang med dit CV og ansøgning eller LInkedin profil, "tager jeg over", så du kan læne dig lidt tilbage og føle, at du er på rette vej, og i trygge, professionelle hænder. Det er en stor motivationsfaktor for mange kunder.

I svære tider, er online hjælp en rigtig god mulighed


"Jeg har arbejdet med mennesker i proces omk. deres liv, jobliv og karrieredrømme i 20 år. Gennem de år, har der været mange udsving i rammerne for vores liv  - både økonomisk, samfundsmæssigt og lovgivningsmæssigt. 


Lige nu, er det Coronavirus der skaber utryghed og usikkerhed. Det jeg har erfaret er, at i disse tider vælger folk én af disse 2 løsninger: Enten bliver de lidt tilbageholdende, og afventer tingenes gang, eller også bruger de dette "vacuum" til at stille sig selv stærkere ift. deres mål og drømme. 


Online processen med dit CV, ansøgning og evt. Linkedin og coaching, er nærmest skræddersyet til at yde den rette hjælp, transformation og professionelle proces til dig, der vælger at investere i dig selv i disse perioder. 

Fordi den online proces er skræddersyet, komfortabel og fleksibel".


PROCESSEN OG VORES SAMARBEJDE OM DIT MATERIALE, KAN FOREGÅ PÅ FLERE FORSKELLIGE DIGITALE PLATFORME

Vi er ikke begrænset til for eksempel telefonen.

Jeg stiller også et virtuelt møderum til rådighed, hvis det er relevant for dit forløb. Ligeledes kan vi bruge Skype, Whatsapp og andre apps. Målet er, at vores proces forløber så optimalt som muligt. Jeg har for eksempel kunder i udlandet, hvor vi er nødt til at udnytte mulighederne med wifi og internet, fordi telefonsamtalen er for dyr.

Hvad der er bedst for dig og din proces, afklarer vi, når vi begynder dit arbejde.

Hvis du lige nu sidder og gerne vil have svar på nogle spørgsmål om eventuel udarbejdelse af dit CV, ansøgning og LInkedin, er du meget velkommen. Du kan sms'e på 2320 216. Eller skrive på: Helena@CV-Supporten.dk

Du kan også udfylde kontaktformularen herunder, så vender jeg hurtigst muligt tilbage til dig over mail:

Leave a Comment:

Få en uforpligtende snak om udarbejdelse af dit CV, ansøgning eller Linkedin


Ring, sms eller mail på: 2320 2116 | Helena@cv-supporten.dk


Eller udfyld kontaktformularen herunder. Så kontakter jeg dig.