Opdatering af CV. Få hjælp her

Opdatering af dit CV? Få hjælp her.

OPDATERING AF DIT CV? Få hjælp her.

Er en god, professionel opdatering af dit CV i dine tanker? Overvejer du om det kan være en god ide?

Det giver god mening, hvis du går med disse overvejelser. Og du er ikke den eneste.

Det bliver mere og mere normalt og en naturlig ting at få opdateret sit CV, så det fremstår knivskarpt, attraktivt og værdigivende overfor en evt. ny arbejdsgiver.


FLERE OG FLERE JOBSØGENDE FÅR OPDATERET DERES CV.

Jeg får flere og flere henvendelser fra kunder, som enten er i proces med at søge nyt job, eller som vil være forberedt, når drømmejobbet dukker op.

Gennemgående for dem er, at de gerne vil give deres ”gamle” og velbrugte CV en solid, professionel opdatering, så det kan få det punch og ”enestående-hed” som gør, at du brænder igennem i bunkerne.

Den kvalitet og skarphed som bl.a. betyder, at du ikke spilder din læsers tid og hjælper med at tydeliggøre, præcis hvad dine særlige kompetencer er ift. deres virksomhed.


KAN DIT GAMLE CV TRÆNGE TIL EN KÆRLIG HÅND?

Mange af os bruger vores gamle og mindre skarpe CV når vi søger job,

Også selvom vi har den der fornemmelse af, at det nok ikke har den kvalitet som kan gøre hele forskellen. Og på den måde bliver det ved med at være den ubekendte faktor, når vi får afslag på en ansøgning.

Og i dag er det ikke så enkelt som i gamle dage, at lave et ordentligt CV. Der er mange faktorer du skal medtænke i vores ”hurtige verden” hvor informationsoverload bliver mere og mere almindeligt.

Situationen på arbejdsmarkedet i dag er også den, at flere og flere får professionel hjælp til et opdateret og gennemarbejdet ”moderne” CV.

Og den risikerer du at havne i bunke med, når du søger nyt job.

Især på ledelsesniveau ser jeg i øjeblikket, at der florerer mange velkvalificerede og ny-opdaterede CV’er.


GIV DIG SELV EN HJÆLPENDE HÅND:

Få opdateret dit CV, og forøg dermed dine chancer for at skabe værdi og et positivt førstehåndsindtryk hos din modtager.

Samtidig giver du også dig selv lidt mere ro i sind og mave – fordi du ved, at du gør det rigtigt og faktisk har brugt tid og ressourcer på at møde din læsers behov.

Det kan gøre hele forskellen for dig.

Jeg har solid erfaring med opdatering af CV’er – og den feedback mine kunder får på deres CV er en klar indikator på, at kvaliteten og målretningen er i orden.

Du kan se priser på CV HER

Udfyld nedenstående kontakt form, så kontakter jeg dig uforpligtende ift. en snak om hvad du kan opnå ved at få opdateret dit CV.

Leave a Comment: