Outplacement site

OUTPLACEMENT

Outplacementforløb til dig, der skal finde nyt job. Eller som gerne vil have udarbejdet CV og ansøgning, der gør dig klar til at søge nye stillinger.


Skal du, frivilligt eller ufrivilligt, ud og finde nyt job? Har du måske fået en pose penge med fra din arbejdsgiver til et outplacementforløb?

Måske kalder din arbejdsgiver det ikke for et outplacementforløb, men blot, at du råder over en sum penge til at få hjælp til udarbejdelse til CV og ansøgning - og måske Linkedin profil - så du er optimalt klædt på til at gå ud og finde et nyt job. 

Det kan være i forbindelse med en fyring. Det kan også være, at du og din arbejdsgiver blot er enige om, at i begge har brug for ny luft under vingerne.

DU KAN FÅ HJÆLP TIL AT FINDE DIT NYE JOB HOS CV-SUPPORTEN.DK

Uanset årsagen, og uanset, om du har fået et betalt outplacementforløb eller ej, kan jeg hjælpe dig med at blive helt klar til at søge nyt job. Dit OUTPLACEMENTFORLØB kan fint foregå online. Det kan du læse mere om HER


Det, jeg typisk hjælper folk med, og også kan hjælpe dig med, er:


- Udarbejdelse af nyt, målrettet og professionelt CV og ansøgning, der ruster dig til at søge de jobs, du gerne vil prøve kræfter med nu.


- Coaching, sparring og afklaring: af dine nye ønsker, af dine kompetencer, af styrkerne i din profil. Og ligeledes omkring: hvilke jobs skal jeg vælge? Hvordan ruster jeg mig til jobsamtalen. Hvordan skal min jobsøgningsstrategi se ud?


- Afklaring i forhold til spørgsmål: Hvordan stiller jeg mig nu? Jeg har haft det samme job i 10-15-20 år, og har derfor ikke søgt job alle de år. Hvordan skal mit materiale se ud? Hvordan griber jeg smartest hele processen an?

HVAD KOSTER ET OUTPlaCEMENTFORLØB?:


Et outplacementforløb kan sættes sammen af mange forskellige komponenter. Ligeledes varierer det, hvor mange ansøgninger og CV'er, du skal have, eller har brug for.


Et typisk forløb, hvor du får sparring/coaching/afklaringssamtaler efter behov, og en fuldt opdateret pakke med nyt, skarpt CV, 1-2 stk. målrettet professionel ansøgning og en opdateret søgevenlig Linkedin profil, koster omk. kr. 10-12.000.00


Man kan også vælge en VIP-Pakke, som typisk er en fastsat periode, hvor du har fri adgang til at få lavet ansøgninger, CV'er og modtage rådgivning og coaching. Et eksempel på en periode kan være 45 dage. Pris for et sådant fleksibelt forløb med kontinuerlig hjælp til rådighed, er kr. 21.000.00. Indhold og forudsætninger for et sådant forløb, drøfter vi på telefon inden opstart.


UNTIL JOB IS FOUND forløb koster kr. 30.000.00. Du er garanteret, at vi finder et nyt job til dig i dette forløb. Du har fri adgang til mig og til udarbejdelse af materiale kontinuerligt i disse forløb. (Mellem og lederniveau).


Du er meget velkommen til at kontakte mig på T: 2320 2116 eller M: Helena@CV-Supporten.dk med dine spørgsmål omkring, hvordan dit outplacementforløb bedst sættes sammen.


Jeg har hjulpet profiler fra mange forskellige brancher tilbage i job, eller i nyt job. Chancen for, at jeg har godt kendskab til dig, din profil og din branche, er stor. Dette er en fordel for dig, og noget vi kan drøfte indledningsvis i forhold til dit forløb.


Hvis du gerne vil have en uforpligtende samtale omkring dine muligheder, kan du indsende kontaktformularen herunder. Skriv i dit svar til formularen, at dit emne er Outplacement. Så får du et link til at booke tid til vores afklarende snak.

ER DU LEDER? ELLER SOLO-BIZ EJER?

.

Vil du gerne sikre dig, at din profil - som kan være dit CV, ansøgning, Linkedin, website eller andet SoMe, er konkurrencedygtigt?


Så du kan få de resultater, du stiler efter? Nu og i fremtiden?.


Udfyld formularen herunder, hvis du vil have en uforpligtende snak om opgradering af dit materiale. Så kontakter jeg dig.