OUTPLACEMENT

Outplacementforløb, online, til dig, der skal finde nyt job. Eller som gerne vil have udarbejdet CV, jobansøgning og LinkedIn, der gør dig HELT klar og rustet til at søge og finde nyt job.


Naturligvis også til virksomheder, der gerne vil give en empatisk, erfaren og professionel outplacement-løsning til afskedigede medarbejdere.


Outplacement site

Skal du, frivilligt eller ufrivilligt, ud og finde nyt job? 

Har du måske fået en pose penge med fra din arbejdsgiver til et outplacementforløb?

Måske kalder din arbejdsgiver det ikke for et outplacementforløb, men blot, at du råder over en sum penge til at få hjælp til udarbejdelse til CV og ansøgning - og måske Linkedin profil - så du er optimalt klædt på til at gå ud og finde et nyt job. 

Det kan være i forbindelse med en fyring. Det kan også være, at du og din arbejdsgiver blot er enige om, at i begge har brug for ny luft under vingerne.


DU KAN FÅ HJÆLP TIL AT FINDE DIT NYE JOB HOS CV-SUPPORTEN.

Uanset årsagen, og uanset, om du har fået et betalt outplacement-forløb eller ej, kan vi hjælpe dig med at blive helt klar til at søge nyt job. 


Dit OUTPLACEMENTFORLØB foregår online!


Det, vi typisk hjælper folk med, og også kan hjælpe dig med, er:


- Udarbejdelse af nyt, målrettet og professionelt CV og ansøgning, der ruster dig til at søge de jobs, du gerne vil prøve kræfter med nu.


- Coaching, sparring og afklaring: af dine nye ønsker, af dine kompetencer, af styrkerne i din profil. Og ligeledes omkring: hvilke jobs skal jeg vælge? Hvordan ruster jeg mig til jobsamtalen. Hvordan skal min jobsøgningsstrategi se ud?


- Afklaring i forhold til spørgsmål: Hvordan stiller jeg mig nu? Jeg har haft det samme job i 10-15-20 år, og har derfor ikke søgt job alle de år. Hvordan skal mit materiale se ud? Hvordan griber jeg smartest hele processen an?


HVAD KOSTER ET OUTPlaCEMENTFORLØB?:

Et outplacementforløb kan sættes sammen af mange forskellige komponenter og ydelser. Se hvilke herunder.

 

Ligeledes varierer det, hvor mange ansøgninger og CV'er, du skal have, eller har brug for. Derfor kan man vælge mellem de forskellige pakker herunder. Priser er inkl. moms:


Normal-forløb:

Et typisk forløb, hvor du får sparring/coaching/afklaringssamtaler efter behov, 3 timer til rådighed, og en fuldt opdateret pakke med nyt, skarpt CV, 2 stk. målrettede professionelle ansøgninger (og CV, der er opdateret til stillingerne) og en opdateret søgevenlig Linkedin profil, koster kr. 12.000


VIP-Pakke:

Man kan også vælge en VIP-Pakke, som typisk er en fastsat periode, hvor du har fri adgang til at få lavet ansøgninger, CV'er og modtage rådgivning og coaching. Et eksempel på en periode kan være 45 dage. Pris for et sådant fleksibelt forløb med kontinuerlig hjælp til rådighed, er kr. 21.000 Indhold, antal ansøgninger og forudsætninger for et sådant forløb, drøfter vi på telefon inden opstart.


UNTIL JOB IS FOUND 

Dette forløb koster kr. 30.000 Du er garanteret, at vi finder et nyt job til dig i dette forløb. Du har fri adgang til mig og til udarbejdelse af materiale kontinuerligt (op til 10 forskellige stillinger) i disse forløb. (Mellem- og lederniveau). Vi fortsætter, indtil du har fundet dit nye job!


Du er meget velkommen til at kontakte mig på T: 2320 2116 eller M: Helena@CV-Supporten.dk med dine spørgsmål omkring hvordan dit outplacementforløb, bedst sættes sammen.


Skræddersyet til dig - med unikt kendskab til dine kompetencer og branche


Vi har hjulpet profiler fra mange forskellige brancher tilbage i job, eller i nyt job. Vi kan også hjælpe dig med at komme i mål.


Fra 20 års erfaring med mange forskellige profiler - fra mange forskellige brancher, har vi stort kendskab til dig, din profil og til "alt det mellem linjerne" I dit CV og ansøgning, som du ikke selv tænker over. 

Ting som relevante buzzwords, iøjenfaldende fokus og hvordan du adskilles afgørende fra "de andre i bunken".

Dette er en unik fordel for dig, som vil øge din succesrate, og selvsikkerhed markant!

Vi drøfter indledningsvis den bedste strategi for dig og dit forløb.


Hvis du gerne vil have en uforpligtende samtale omkring dine muligheder, kan du indsende kontaktformularen herunder. Så får du et link til at booke tid til vores afklarende snak.

Insert Content Template or Symbol

Efterårstilbud: Spar Kr. 500,00 på udarbejdelse af CV, ansøgning og LinkedIn profil.