why i do what i do...

Om cv-supporten

Historien | Baggrunden | Visionen | Missionen

Hvorfor brænder man for noget særligt?


Og hvorfor er man specielt god til lige det? 


Det kan være svært at sætte ord på. Det kender du måske fra dig selv?

Det blev tydeligt, hvad mit "guld" var...

Det er at få mennesker fra A til B! 

I deres arbejdsliv og i forhold til at realisere livsdrømme!. Altså sådan i virkeligheden, ude i "dit liv". Ikke bare som et tænkt projekt, der ikke flytter dig nogen vegne. 

26 år er det blevet til! Det føles helt underligt at sige det højt.

Men sådan er det. Mere end 11 år som indehaver af CV-Supporten, og før det, gennem 15 år som ansat i forskellige leder-/mellemleder- og projektlederstillinger i både offentligt og privat regi, hvoraf flere af dem specifikt har handlet om karriereindsatser!


For mig betød dette, at jeg fokuserede al min videreuddannelse og min egen personlige kompetenceudvikling på at uddybe min kunnen ift. motivation, performance, forandring, målsætninger og opnåelsen af vores personlige mål. I dag ser jeg mig selv som en "Skills monetized advisor".

Det er blevet til en del...

Det er blevet til meget uddannelse gennem årene. Og virkelig mange læreprocesser....

Ja, jeg er den type. Det kende du måske også?

For eksempel:

 • Certificering i udarbejdelse af CV og ansøgningsmateriale
 • Job & career transition management
 • Flere forskellige coach-uddannelser
 • Udarbejdelse af (virkningsfulde) LinkedIn profiler
 • Online content: Promovering, branding, den gode historie osv. Som kan hjælpe dig, der er selvstændig konsulent eller coach mv. med at få helt styr på, hvilken historie om din faglighed, ekspertise og personlighed, du skal fortælle derude på diverse online platforme, for at tiltrække de rigtige kunder for dig.

Alt det andet der er løbet på igennem årene, kan du læse om HER

CV-Supporten er bygget på dette grundlag....

Vi ønsker at være den førende på markedet udi at tilbyde professionelle og kundeorienterede kvalitetsservices - "fra hjertet" - der garanteret får folk fra A til B i deres karriere.

Fordi jeg ved, at vi alle kan opnå det vi ønsker, hvis vi får skræddersyet hjælp til at implementere den rigtige viden, forståelse og handling. 

Når vi snakker målopnåelse i vores arbejdsliv og karriere, er vores CV og ansøgningsmateriale den første, og vitale, brik i puslespillet!

Erfaringen siger mig dog, at mange mennesker er temmelig forvirrede og overvældede af alle de "gode råd", som florerer i rigelige mængder millioner af steder online. Det vil vi gerne lave om på! Livet er for kort til fluff, der kun giver dig den halve løsning.

Det er alle de helt vitale delelementer i hele dette puslespil, som vi i dag er specialiseret i at levere til vores kunder. 

Og vi er en af de førende, og ældste, på området for specialdesignet udarbejdelse af konkurrence-stærkt CV, LinkedIn og andet ansøgningsmateriale. Via i alt 25 års erfaring. 

Du får dedikeret og personligt tilpasset hjælp...

Fordi vores mission er at skabe resultater - for dig!

Gennem samarbejdet med langt over 1000 profiler, har CV-Supporten opnået et markant stort branchekendskab, og indgående kendskab til hvordan du som jobsøger, bedst navigerer at komme fra A til B - uanset hvordan både A og B ser ud.

Du får altid en personligt tilpasset proces, som tager udgangspunkt i lige netop dig og dit næste mål, når du får hjælp hos CV-Supporten.


Alle de mange kurser og uddannelser gennem 25 år!

Psykologi, forandringsteori, kommunikation, lederuddannelse, motivation, idriftsættelse af online konsulent/coaching virksomhed, tekstforfatning, SoMe tekst, LinkedIn profiler.... osv.

Overvejer du professionel hjælp til at sikre din drømmekarriere?

Men er du usikker på, hvad den bedste løsning er for dig og dit CV, LinkedIn og ansøgningsmateriale?. Og du sidder faktisk lidt fast - fordi du er forvirret, har rigeligt at se til i dit liv allerede og er træt af halve løsninger...

Få en gratis, afklarende samtale, så du kan træffe den rigtige beslutning. Det er uforpligtende, og ment som en hjælp til dig,

så du kan få klarhed og komme ud af "what-to-do-tågen".

Du er altid velkommen!

 • Certificering - Job Transition Management: Jobtransition coaching, karriereskift og forandringer i joblivet
 • Certificering: CV'er og ansøgningsmateriale 
 • Lifecoach, jobcoach og stresscoach
 • Lederuddannet
 • Mentoruddannet
 • Seminarieuddannet formidler og underviser indenfor livsstil og motivation