Min professionelle baggrund for at yde hjælp til dit CV, ansøgning og Linkedin - samt med jobcoaching og karrieresparring

Jeg har gennem 19 år arbejdet med mennesker i jobsammenhæng og -processer.- Herunder professionelt med CV, ansøgninger og Linkedin til flere 1000 mennesker.

Jeg har hermed hjulpet MANGE mennesker i job. Også i forbindelse med karriereskifter og nye veje i joblivet.

Min erfaring er opnået på baggrund af mange års erfaring som jobkonsulent og jobcoach. Ligeledes som leder i forskellige roller i privat og offentlig virksomhed.

Og sidst, men ikke mindst: Som indehaver af CV-Supporten gennem snart 10 år.

Dette er underbygget af en række coachuddannelser, bl.a. i forandringsprocesser og jobvalg - og med en certificering i udarbejdelse af CV'er og ansøgninger. Ligeledes har jeg arbejdet med skriftligt materiale til web mv. i flere år.

Jeg har drevet CV-Supporten gennem små 10 år.  CV-Supporten er en af de ældste på markedet i online job- og karriererådgivning.

Udover udarbejdelse af CV,  ansøgning og Linkedin profiler, tilbyder jeg også  jobcoaching og karrieresparring. Mit udgangspunkt er altid at finde dét, der er dine styrker - i din erfaring, profil og kompetencer. Du får min erfaring fra samtaler med flere 1000 jobsøgende og min indsigt i en lang række brancher og deres krav.

Min baggrund betyder, at jeg erfaring med at hjælpe mennesker i mange forskellige udfordrende situationer i arbejdslivet, herunder også dem, der knytter sig til at være jobsøgende/ledig og have brug for hjælp til C.V. og ansøgning.

I den forbindelse ved jeg også, at det kan være et stort spring, at bede en fremmed om hjælp. Jeg medtænker dette aspekt i den hjælp og kommunikation, jeg tilbyder dig.


Skræddersyet hjælp til dig

Jeg kan give dig skræddersyet hjælp.

Fordi jeg har erfaring med at hjælpe mange forskellige mennesker og profiler, og har hjulpet mange 100 mennesker i job

Gennem mange hundrede samtaler med forskellige mennesker, har jeg også professionel indsigt i lige netop den situation, du befinder dig i - samt i din branche.


Ligeledes har jeg rutinen fra mange års arbejde på området, og dermed solid træning i at hjælpe mange forskellige titler og profiler. Du får en personligt tilpasset proces, som tager udgangspunkt i lige netop dig og din situation, når du får hjælp hos CV-Supporten.

Du er altid velkommen til at ringe til mig, hvis du har spørgsmål: 23202116. Eller skriv på Helena@cv-supporten.dk. Du kan altid få uforpligtende information og viden om, hvordan jeg kan hjælpe netop dig.

Du kan læse mere om mig, min baggrund og min ekspertise i forhold til dit ansøgningsmateriale HER

Vil du gerne kontaktes uforpligtende om hjælp til din situation? Eller om hjælp til CV ansøgning og/eller LInkedin?

Udfyld formularen herunder, så kontakter jeg dig hurtigst muligt