MIN BAGGRUND SOM KONSULENT


- Din sikkerhed!


Min professionelle baggrund som konsulent

Min professionelle baggrund for at yde hjælp til dit CV, ansøgning og Linkedin - samt med jobcoaching og karrieresparring


Jeg har gennem 19 år arbejdet med rigtig mange mennesker i jobsammenhæng og -processer. Herunder professionelt med hjælp til ansøgningsmateriale og jobsøgning til flere 1000 mennesker. Gennem årene har jeg hjulpet MANGE mennesker i job. Også i forbindelse med karriereskifter og nye veje i joblivet.

Min erfaring er opnået på baggrund af mange års erfaring som jobkonsulent og jobcoach. Ligeledes som leder i forskellige roller i privat og offentlig virksomhed.

Og sidst, men ikke mindst: Som indehaver af CV-Supporten gennem snart 10 år.

CV-Supportens baggrund:
En af grundene til, at jeg startede CV-Supporten var min oplevelse af, at rigtig mange mennekser ydes dårlig vejledning omkring ledighedssituation, ansøgningsmateriale og "jobsøgnings-strategi". En oplevelse jeg fik i ansættelser i det etablerede system - jobcenterregi, jobsøgningskurser og privat aktør. Man skal stadig se sig godt for, når man får hjælp til sit ansøgningsmateriale.

Jeg har ligeledes været ansat som leder i både privat og offentlig regi, og har i forskellige medarbejdesammenhænge haft folks personlige udfordringer omkring uklarhed om deres kompetencer, frygt for ledighed og generel usikkerhed omkring, hvordan de bedst beskriver deres egne kompetencer, helt tæt inde på  livet.

Med sine 10 år på bagen, er CV-Supporten en af de ældste på markedet i online job- og karriererådgivning:

Dette har givet mig helt unik erfaring, fra samarbejdet med flere 1000 mennesker, som kommer dig til gode. Ligeledes har jeg gennem utallige feedbacks fra ansøgerudvalg og recruitere, fået en ret god fornemmelse for, hvad der virker "derude".

Denne erfaring er naturligvis underbygget af en række uddannelser, bl.a. lederuddannelse, mentoruddannelse, coachuddannelser - eksempelvis i forandringsprocesser og jobvalg - og med en certificering i udarbejdelse af CV'er og ansøgninger. Ligeledes har jeg arbejdet med skriftligt materiale, også til web mv, i flere år.

Udover udarbejdelse af dit ansøgningsmateriale, tilbyder jeg også  jobcoaching og karrieresparring. Mit udgangspunkt er altid at finde dét, der er dine unikke personlige styrker og "magi" - i din erfaring, profil og kompetencer. Du får min erfaring fra samtaler med flere 1000 jobsøgende og min indsigt i en lang række brancher og deres krav.

Min baggrund betyder, at jeg erfaring med at hjælpe mennesker i mange forskellige udfordrende situationer i arbejdslivet, herunder også dem, der knytter sig til at være jobsøgende/ledig og have brug for hjælp til CV og ansøgning.

I den forbindelse ved jeg også, at det kan være et stort spring at bede en fremmed om hjælp. Jeg medtænker dette aspekt i den hjælp og kommunikation, jeg tilbyder dig.


få skræddersyet hjælp til jpbsøgning

Skræddersyet hjælp til dig

Jeg kan give dig skræddersyet hjælp.

Fordi jeg har erfaring med at hjælpe mange forskellige mennesker og profiler, og har hjulpet mange 100 mennesker i job

Gennem mange hundrede samtaler med forskellige mennesker, har jeg også professionel indsigt i lige netop den situation, du befinder dig i - samt i din branche.


Stor rutine er din sikkerhed

Ligeledes har jeg rutinen fra mange års arbejde på området, og dermed solid træning i at hjælpe mange forskellige titler og profiler. Du får en personligt tilpasset proces, som tager udgangspunkt i lige netop dig og din situation, når du får hjælp hos CV-Supporten.

Du er altid velkommen til at ringe til mig, hvis du har spørgsmål: 23202116. Eller skriv på Helena@cv-supporten.dk. Du kan altid få uforpligtende information og viden om, hvordan jeg kan hjælpe netop dig.

Du kan læse mere om mig, min baggrund og min ekspertise i forhold til dit ansøgningsmateriale HER


Vil du gerne kontaktes uforpligtende om hjælp til din situation? Eller om hjælp til CV ansøgning og/eller LInkedin? Udfyld formularen herunder, så kontakter jeg dig hurtigst muligt. 

Insert Content Template or Symbol