cv-supporten

Min professionelle baggrund for at yde hjælp til dit CV, ansøgning og Linkedin.

Jeg har gennem 18 år  arbejdet med mennesker i jobsammenhæng og -processer - og professionelt med C.V. og ansøgninger til flere 1000 mennesker og hermed hjulpet masser af mennesker i job.

Min erfaring er opnået på baggrund af flere års erfaring som jobkonsulent og jobcoach. Dette er underbygget af en række coachuddannelser, bl.a. i forandringsprocesser og jobvalg - og med en certificering i udarbejdelse af CV'er og ansøgninger. Ligeledes har jeg arbejdet med skriftligt materiale til web mv. i flere år.

Jeg har drevet CV-Supporten gennem 7 år og har desuden haft roller som projektleder, underviser og karriererådgiver - både i offentligt og privat regi, gennem en længere årrække. Altid med fokus på at hjælpe mennesker i job

Udover udarbejdelse af CV,  ansøgning g Linkedin profiler, tilbyder jeg også life- og jobcoaching samt karrieresparring. Mit udgangspunkt er altid at finde dét, der er dine styrker - i din erfaring, profil og kompetencer.

Min baggrund betyder, at jeg erfaring med at hjælpe mennesker i mange forskellige udfordrende situationer i arbejdslivet, herunder også dem, der knytter sig til at være jobsøgende/ledig og have brug for hjælp til C.V. og ansøgning.

I den forbindelse ved jeg også, at det kan være et stort "spring", at skulle bede en fremmed om hjælp. Jeg medtænker dette aspekt i din hjælp og kommunikation, jeg tilbyder dig.

Skræddersyet hjælp til dig

Jeg kan give dig skræddersyet hjælp.

Fordi jeg har erfaring med at hjælpe mange forskellige mennesker og profiler

Gennem mange hundrede samtaler med forskellige mennesker, har jeg professionel indsigt i lige netop den situation, du befinder dig i.

Ligeledes har jeg rutinen fra mange år på området, og dermed solid træning i at hjælpe mange forskellige titler og profiler. Du får en personligt tilpasset proces, som tager udgangspunkt i lige netop dig og din situation.

Du er altid velkommen til at ringe til mig hvis du har spørgsmål: 23202116. Eller skriv på Helena@cv-supporten.dk. Du kan altid få uforpligtende information og viden om, hvordan jeg kan hjælpe netop dig.