cv-supporten hjælp til cv og ansøgninger

Min professionelle baggrund for at yde hjælp til dit CV, ansøgning og Linkedin.

Jeg har gennem 18 år  arbejdet med mennesker i jobsammenhæng og -processer - og professionelt med C.V. og ansøgninger til flere 1000 mennesker og hermed hjulpet masser af mennesker i job.

Min erfaring er opnået på baggrund af flere års erfaring som jobkonsulent og jobcoach. Dette er underbygget af en række coachuddannelser, bl.a. i forandringsprocesser og jobvalg - og med en certificering i udarbejdelse af CV'er og ansøgninger. Ligeledes har jeg arbejdet med skriftligt materiale til web mv. i flere år.

Jeg har drevet CV-Supporten gennem 7 år og har desuden haft roller som projektleder, underviser og karriererådgiver - både i offentligt og privat regi. Altid med fokus på at hjælpe mennesker i job

Udover udarbejdelse af C.V. og ansøgning, tilbyder jeg også life- og jobcoaching samt karrieresparring. Mit udgangspunkt er altid at finde dét, der er dine styrker - i din erfaring, profil og kompetencer.

Min baggrund betyder, at jeg erfaring med at hjælpe mennesker i mange forskellige udfordrende situationer i arbejdslivet, herunder også dem, der knytter sig til at være jobsøgende/ledig og have brug for hjælp til C.V. og ansøgning.

I den forbindelse ved jeg også, at det kan være et stort "spring", at skulle bede en fremmed om hjælp. Jeg medtænker dette aspekt i din hjælp og kommunikation, jeg tilbyder dig.

Skræddersyet hjælp til dig

Jeg kan give dig skræddersyet hjælp.

Fordi jeg har erfaring med at hjælpe mange forskellige mennesker:

Gennem mange hundrede samtaler med alle mulige forskellige mennesker, har jeg professionel indsigt i lige netop den situation, du befinder dig i.

Ligeledes er trænet gennem mange år i at hjælpe dig - gennem en personligt tilpasset proces, som tager udgangspunkt i dig og din situation

Du er altid velkommen til at ringe til mig hvis du har spørgsmål: 23202116. Eller skriv på Helena@cv-supporten.dk. Du kan altid få uforpligtende information og viden om, hvordan jeg kan hjælpe netop dig.