Hvad kan du forvente af dit

Samarbejde med

CV-Supporten.dk.

Læs et interview med en af CV-Supportens faste kunder gennem flere år, og få et tydeligt og ærligt indblik i, hvad du kan forvente af os i en samarbejdsproces omkring dit CV, ansøgning og LinkedIn.

Læs interviewet herunder

Hvilke resultater har CV-Supporten hjulpet dig med at nå?

CV-supporten/Helena har været meget hjælpsom under hele ansøgningsprocessen fra start til slut.

Dvs. hun har hjulpet og støttet op ift. udformning af ansøgning og CV, samt har rådgivet forud for mine jobsamtaler. Under processen har hun været enormt dygtig til at tage mig og mine perspektiver med i betragtning.

Helena har formået at frembringe en knivskarp og tydelig beskrivelse af mine kvalifikationer til den respektive stilling, der skulle søges.

Med andre ord har hun været enormt dygtig til at sortere og udvælge samt tydeliggøre, hvilke kvalifikationer, der var nødvendige at bringe frem i ansøgning og CV.

Grundet Helenas dygtige formidlingsevner og hendes meget relevante observationer og begrundelser for valg og fravalg af indhold, har det betydet, at jeg er kommet til samtale på, og dertil blevet tilbudt, størstedelen af de stillinger, hun har hjulpet med at ansøge gennem årene.

Uden hende ville jeg ikke have formået at få så knivskarpt og professionelt et CV og ansøgning, som har betydet, at jeg er kommet i betragtning til næsten samtlige stillinger, jeg har søgt.

Hvad finder du mest værdifuldt i samarbejdet med CV-supporten?

Jeg finder CV-supporten's/Helena’s professionelle og enormt behagelige tilgang meget værdifuld.

Hele vejen igennem har jeg oplevet en struktureret tilgang, hvor jeg er blevet inddraget i de enkelte overvejelser, jeg har givet mine mening til kende, og samtidig har Helena været god til at highlighte de allermest vigtige kvalifikationer målrettet til stillingen.

Helena er enormt skarp til at formulere sig på skrift, og er godt til at opsætte CV og ansøgning, så det ser meget professionelt ud.

Ligeledes værdsætter jeg, at Helena har været så hurtig til at svare ift. hjælp til ansøgning/CV til en stilling, som har haft kort frist.

Jeg har følt, at hun har prioriteret tiden til at hjælpe, og at hun er nem at komme i kontakt med. Det har været virkelig godt. 

Med hensyn til kort frist, er Helena enormt effektiv til at få udarbejdet CV og ansøgning, uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

Så alt i alt har jeg altid haft stor tillid til, at Helena laver et meget professionelt og godt stykke arbejde.

Hvordan føler du dig mødt og støttet på det personlige plan?

Jeg føler mig i allerhøjeste grad mødt og støttet på det personlige plan.

Som tidligere nævnt er jeg blevet inddraget i hele ansøgningsprocessen. Eksempelvis har jeg selv skulle komme med overvejelser om mine interesser for stillingen, komme med eksempler over resultater, som er givtige for stillingen, selv kommet med kompetencer til CV, så det er tilpasset ud fra mine perspektiver.

Helena har været god til at stille relevante spørgsmål, og skarp i at få stykket det hele sammen. Samtidig har hun været meget lydhør over for feedback til ansøgning og CV. Det har simpelthen været så behageligt og nemt et samarbejde.

Helena har heller ikke været bleg for at stille kritiske spørgsmål ang. stillingsopslag, og om min profil, samt ift. hvad jeg kan/kan have svært ved at leve op til.

Det har fået mig til at reflektere om valg og fravalg.

Så jeg føler, at hun kender min profil og kompetencer godt, og er god til at gennemskue, hvilke type jobs der er relevante for mig. Man kan mærke hun brænder for det, hun laver, og brænder for hjælpe med at finde rigtige job for mig.

Hvad får dig til at komme tilbage igen – med nye opgaver?

At Helena dedikerer sig 100 % til opgaven og hjælpen ift. at søge mit drømmejob.

At hun er så nem at samarbejde med, og at hun virkelig er god til at skabe resultater. Som sagt har hun bidraget med at lave så knivskarpe ansøgninger og CV, at jeg er kommet i betragtning til de fleste stillinger, og har rådgivet mig så godt, at jeg har følt mig klædt på til samtalerne. 

  • Er der noget vi kan gøre bedre?

Nej! Synes det hele er meget professionelt og jeg vil til hver en tid gøre brug af hjælp fra Helena igen, hvis det bliver nødvendigt.

Hilsen

Mathilde J. Leder og projektleder, sundhedsvæsenet.

Få en gratis tilstandsrapport på dit CV, ansøgning eller LinkedIn:

Med forslag til, hvad du kan gøre for at blive en knivskarp kandidat til stillingen: