Sådan skaber du det stærke fundament, du har brug for i din coaching mv. virksomhed


SÅDAN SKABER DU DET STÆRKE FUNDAMENT, DU har brug for i DIN COACHING MV. VIRKSOMHED.

Ved at udnytte dine "skjulte" talenter... 


Er du (kommende) coach, ekspert, konsulent mv. og er det vigtigt for dig at få det rigtige fundament for din virksomhed? Så du kan vækste, som du drømmer om?

OG..

Din virksomhed kan give dig glæde, frihed og kreativ bliss - og ikke frustration, spildtid og hjertesorg?

Verden forandrer sig hurtigt i disse tider. Det gør markedet for coaches mv., der tilbyder ydelser indenfor personlig udvikling mv. også.


Det er blevet en kunst at skabe det rette fundament for en coaching virksomhed. Min passion er at hjælpe mennesker med at skabe det rette fundament - med deres skjulte kompetence-guld som tryllestav.

Hvis du går med tanker om at starte virksomhed eller vækste (på den rigtige måde for dig) som coach mv. kan du formentlig genkende at overveje dette:

Disse overvejelser er helt perfekte.....

Det er rigtig fint, hvis du går med nogle af disse tanker. Lad det ikke skræmme dig!

Det viser, at du har en god indre fornemmelse for at tage vare på dig selv. Især gennem at få et fundament, der kan give dig tryghed og rigtig retning

Klarhed over dit "Guld":


Du ønsker at klarlægge, præcist hvad du kan hjælpe dine klienter med at opnå, gøre  og være. (Så du føler dig kongruent og sikker, når du deler din marketing message derude).


Du har værdier og integritet

Du skyer væk fra at blive “blot endnu en coach, der siger det samme som alle de andre derude”. (Og det afholder dig måske fra at komme i gang/vækste).

Du vil gøre det rigtigt....

Du bekymrer dig: Hvordan gør jeg? Hvor? Kan jeg tjene nok? Får jeg den kreative/personlige frihed, jeg drømmer om? (Disse tanker lægger en dæmper på din handlekraft og “I got this-følelsen” udebliver)

Disse overvejelser er perfekte.

Det er rigtig fint, hvis du går med nogle af disse tanker. Lad det ikke skræmme dig!

Det viser, at du har en god indre fornemmelse for at tage vare på dig selv. Især gennem at få et fundament, der kan give dig tryghed, klarhed og rigtig retning.

Business er IKKE som usual

I “gamle” dage var der kun en hovedvej (læs anbefalet måde) at bygge en coaching/personlig udviklingsvirksomhed. (Dette kan være både hel- og deltid).


I dag er der mange veje, der fører til Rom. Det er forvirrende, og det kræver også ofte, at der er mange ting vi skal lære, og mange ting vi skal forholde os til.

De trin, du skal forholde dig til i processen

Your strengths and magic:

Trin 1 i al vækst eller opstart af coaching mv. virksomhed: Få klarhed over, hvor du står, hvor du vil hen, og hvordan du kommer derhen. Og beslut så, om du vil starte rejsen.

Du hjælper dig selv bedst ved at erkende, at det er sådan det er i dag - der er mange veje, og vi skal vælge.

Accepten kan få dig hurtigt videre til trin 2, som handler om at vælge, hvad der er den rigtige model for dig.


A model to support your strengths and magic:

Trin 2 - Du kan "frit" vælge en model som tilgodeser:

  • Din personlighed og værdier 

  • Dine styrker og svagheder

  • Din unikke ydelse/service/message

  • Din foretrukne kommunikationsstil

  • Om du er struktureret eller “free flowing kreativ”

Når du har valgt din model, som også er din markedsføringskanal(er), er du klar til at begynde at formulere din branding, promotion og “get people to know you” messages derude.

Det fører os til trin 3

Din message - Voice - Mission

For at have et stærkt stillads bag “hvad du siger derude”, skal du have identificeret og formuleret:

  • Præcist hvad du kan hjælpe dine klienter med at opnå, gøre og være. (Formuleret på en tydelig måde).

  • Hvorfor du brænder for det, og hvad din “secret sauce”, er.

  • Supplerende og/eller underbyggende afledte tekster med dette i forskellige historier, formater og længder.

  • Hvordan du vil få dine ideelle kunder ind i “din sfære” og hvordan du vil invitere dem til at arbejde med dig

Alt dette vil frisætte din kreativitet

Når du følger en struktureret step by step proces for at sætte ord på dine unikke talenter i dine ydelser, frisætter du så meget kreativitet og “power” inde i dig.

Power, som du kan bruge til at vækste eller sætte dit nye skib og hjertebarn i søen. Uden frustration, spildtid og hjertesorg.

Dette fundament, eller fraværet af det, er meget ofte den kritiske faktor, der definerer, om coaches mv. kan få den succes, de drømmer om.

Det vil også sikre dig at din motivation og power ikke lækker - så du kan bevare dit overskud og bruge det optimalt til den (udfordrende, men fantastiske) rejse, det er at være “herre i din egen virksomhed”.

En rejse, hvor du vil blive udfordret til at vokse.

En rejse, der kræver opgradering af dit skillset, dit mindset og dit actionset

Og ikke mindst dit “Heart-set”, som jeg kalder denne evne til at blive helt kongruent og tydelig omkring, hvad for healing / resultat / evne / følelse, du brænder for at hjælpe dine kunder til at nå.

Hvis ordene her giver mening for dig, og du mærker, at der kan være noget powerfuldt i det for dig, at få omsat dit kompetence-guld til professionelle og magnetiske branding- og marketingtekster,  inviterer jeg dig til at booke en gratis, afklarende: “hvordan kommer jeg fra A til B samtale”.

I den vil jeg hjælpe dig med at få klarhed over, hvad der skal til for dig for at bygge dit fundament - ud fra trinene herover. 

Vær så meget velkommen til at booke din tid HER - (30 min. blokken). Du modtager en bekræftelse på mail efter bookning. Så hold øje med spamfoldere mv.

Hvis du har spørgsmål lige nu, og inden du booker en samtale, er du velkommen på: T: 2320 2116 eller M: Helena@CV-Supporten.dk

“You can do this.

Helena