Become the next-level You! Fast!

MOMENTUM!

resultatsikkert coachingforløb 

til ledere!

Få synliggjort, italesat og prioriteret de tanker og overvejelser om næste karriereskridt, der fylder

i dit liv som leder lige nu...

Så du kan:

 • Eliminere indre barrierer og blinde vinkler - der holder dig fast!
 • Udklække en "heart-on-fire" fremtidsstrategi - så du nu kan vælge rigtigt!
 • Tage daglig aktion - slut med at lade dig selv i stikken!
 • Lande hurtigt og klogt i din nye version - og dit nye mål. Det nye, rigtige, job. Eller det nye, rigtige set up for din konsulentvirksomhed!

Selvom du er lidt uden for target lige nu!

Gør det rigtige for dig!

Samtaler foregår online!

+20 års erfaring!

totalløsning - også CV mv!

Become the next-level You! Fast!

 MOMENTUM!

RESULTATSIKKERT COACHINGFORLØB
TIL LEDERE!

Få synliggjort, italesat og prioriteret de tanker og overvejelser om næste karriereskridt, der fylder i dit liv som leder lige nu...

Så du kan:

 • Eliminere indre barrierer og blinde vinkler - der holder dig fast!
 • Udklække en "heart-on-fire" fremtidsstrategi - så du nu kan vælge rigtigt!
 • Tage daglig aktion - slut med at lade dig selv i stikken!
 • Lande hurtigt og klogt i din nye version - og dit nye mål. Det nye, rigtige, job. Eller det nye, rigtige, set up for din konsulentvirksomhed!!

Selvom du er lidt uden for target lige nu!

Gør Det Rigtige For Dig!

Samtaler Foregår Online!

+20 Års Erfaring!

Totalløsning - Også CV Mv!

Ledercoaching - The new way!

 Ledere går ofte alene med de store ting!

Dette gælder uanset om du er leder/top-chef i erhvervslivet eller i din egen virksomhed!

Sker der ændringer i vores arbejdsliv, eksempelvis en afskedigelse, ønsket om noget "mere" eller udefrakommende hændelser, der tvinger os til at nytænke vores fremtid og strategi, står vi ofte lidt alene med alle tankerne, følelserne og overvejelserne!

Netop dette kviksand er dét, der ofte får os til at træffe forkerte beslutninger, og forhale vores proces, ofte i både måneds- og årevis!


Det er bevist, at vi som ledere kan træffe de bedste valg, og komme videre på den mest succesfulde måde, når:

 • Vi har et fortroligt rum med en erfaren samtalepartner, der kan spejle vores tanker, og hjælpe os med at prioritere!
 • Vi giver os selv gaven at få mere indre klarhed ved at få sat ord på det mylder at tanker og ideer vi ofte går med! Så vi kan udvælge de vigtige - og tage handling!
 • Vi holdes til ilden og på sporet af en coach, der giver os helt konkrete action-steps, som der også følges op på!

Hvad sætter et ledercoaching forløb dig i stand til?

Målet for forløbet er, at du identificerer hvad de rigtige skridt ud i fremtiden er for dig! Og tager daglig aktion - handlinger, der får dig i mål!

Vi stiller +20 års erfaring, kombineret med vores specialdesignede proces: "Karrieresucces-systemet" til rådighed for dig!

Synliggør/Outcome 1

Få identificeret og sat ord på alle de planer, tanker og ambitioner, du går med inde i! Ud af hovedet, og ind i et forandringsskabende rum!


Dette hjælper dig til at afgøre, hvad du anser som vigtigt, og hvad du kan give slip på!

Normaliser din proces/Outcome 2

Lån dig selv et rum, hvor din samtalepartner kan normalisere den proces, du er i! Og sætte helt præcise ord på dine oplevelser!


Fordi vi har kendskab til lignende rejser og processer fra 100'vis af andre ledere!

Ninja-jobsøgning/Outcome 3

Drag fordel af vores store erfaring med karrierestrategi og med hvordan dit ansøgningsmateriale skal se ud, for at sikre, at du når i mål!


Specifik og resultatskabende vejledning, så du eliminerer både tvivl, spildtid og trial and errors! Og kan komme i expres-fart overmålstregen!

 Sæt ord på målet/Outcome 4

Reflekter over dine muligheder i din fremtidige karriere med en ekspert, der har +20 års erfaring med hvilke stillinger, hvilke kompetencer og hvilken plan, der får dig til mission accomplished!


Vi kan også udarbejde dit nye CV og /eller LinkedIn profil som del af din proces!

 Pas dit liv imens/Outcome 5

Samtalerne foregår online, eksempelvis via Zoom, som vi stiller til rådighed.


Dvs. at vi mødes på tidspunkter, der passer dig! Og du kan i ro og mag deltage i samtalerne fra dit hjem eller andet foretrukket sted! Og passe dit liv og job i ro og mag, mens denne proces kører!

Vi er her hele vejen/Outcome 6

Vi styrer processen! Holder dig til ilden, og giver dig afklarende procesopgaver mellem vores møder, som fjerner støj fra dine tanker, og giver dig klarhed og momentum!


Du har i øvrigt også fri adgang på mail til os mellem samtaler, så du altid har råd og vejledning ved hånden, hvis du er i tvivl eller sidder fast!

INTRODUCERER

Vores specialdesignede ledercoaching forløb

LEDERMOMENTUM!

En stærk leder, har modet til at sætte ord på drømme, vækstønsker og ambitioner - men også modet til at kaste lys over adfærd, overbevisninger og "outdatede holdninger", som bremser dem i at vokse ind i deres nye, større og mere autentiske udgave. 


Via dette forløb, får du afviklet den "gamle overfrakke" som i bund og grund hører til et forældet kapitel i din karriere. I stedet får du bevidsthed om, og ejerskab over dit næste - og spændende - kapitel i din lederrejse.


Du bliver også udstyret med både aktionsteps ift. hvad du skal gå ud og gøre i "virkeligheden", samt korrekt viden om, hvor du skal sætte ind ift. Cv, LinkedIn og/eller andet materiale på skrift, som du bruger til at sælge dig selv og dine kompetencer. I erhvervslivet eller i din selvstændige virksomhed/konsulenthverv!

Ledermomentum coachingforløb - Priser!

Vælg den ydelse, der passer bedst til dit behov! Hvis du er i tvivl, så kontakt os for afklaring!

Basic

DKK

3995,-

180 minutters samtaletid til din rådighed. Du bestemmer selv hvornår og samtalelængde. Proces-check-in mellem sessioner og fri adgang på mail!  

premium

DKK

6295,-

120 minutters samtaletid til din rådighed. Proces-check-in mellem sessioner og fri adgang på mail!  Nyt CV. LinkedIn review!

exclusive

DKK

9995,-

240 minutters samtaletid til din rådighed. Proces-check-in mellem sessioner og fri adgang på mail! Udarbejdelse af nyt CV og LinkedIn!

Helena Nylander

Ledercoaching - med et stærkt defineret forandringsfokus - er den mest effektive vej til at identificere ægte mål og nye, understøttende handlinger, der får dig "klogt" over målstregen!

CV-Supporten - Indehaver!

Jeg har absolut fået value for money!

Til dig, der ikke rigtig kommer i betragtning til nye job med dit nuværende CV og LinkedIn profil.

 "Jeg stod i denne situation, og spurgte lidt i netværket. Ingen havde gode erfaringer – tværtimod: ”Du køber et standard produkt som de tilretter lidt, og skal du mere, så koster det”.

Så jeg søgte på nettet. Der er mange udbydere og på mange niveauer. Jeg søger top job, og kunne hurtigt sortere mange udbydere fra, selv om de alle kunne tilbyde dette.

Her ramte jeg ind i Helena Nylander, og var lidt skeptisk i starten. Vi aftalte en grundpris, som ikke er i den helt billige ende, men hos Helena køber du ikke en standard pakke, men specialtilpasset CV og proces i forhold til din historik og der, hvor du gerne vil hen. 

Helena bliver ved med at ”skubbe” på, til hun har de oplysninger hun skal bruge for at levere et top produkt. Tror vi har vendt mit CV og formuleringer 10 gange, så jeg har absolut fået ”value for money”.

Et godt eksempel på Helenas grundighed og professionalisme er, at hun nogle dage efter vi har afsluttet min opdatering på LinkedIn, skriver til mig: ”jeg har lige været din profil igennem, og der er en lille fejl, vi skal have rettet”.

 Jeg har ikke fundet drømme jobbet endnu, men nu kommer jeg med til samtaler i meget større grad end før. Jeg kan kun anbefale Helena, men hun stiller krav, så det er ingen badebillet.

Du er velkommen til at ringe 4087 4309 eller maile rottgarn@mail.dk – hvis du har spørgsmål

René rottgarn
Adm. Direktør

afklarende samtale

Bliv afklaret om næste skridt og handling på din karriererejse!

Vi har også coaching/sparringsforløb med RESULTAT-Garanti:

"Until job is found"

Et forløb med garantien, at du kommer i det nyt ønskejob!

"Jobsamtale-Garanti"

Et forløb med garantien, at du kommer til jobsamtale på et ønskejob!

Vores Kunder

Pull out a few key words for a testimonial title

Minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip duius commodo nam auctor

Lara Cros - designer

Pull out a few key words for a testimonial title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore

Peter Mckinsey - blogger

Pull out a few key words for a testimonial title

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Stuart Becker - it consultant

Frequently asked questions

Write the question here

Write the answer to the question here. This way, your visitors can easily pick the questions that matter to them, without being distracted by loads of text from the FAQ.

What if I'm not good at copywriting?

The texts in our landing pages can help you in creating good copy. And don't worry about it too much. The only way to get better at copywriting is to write more copy. So, get writing.

Will this homepage work for me?

Only if you like awesome pages that are rapidly customizable to your needs.

What if my product isn't a digital product?

Does your product have a target audience? Does it have benefits? Then you can and should explain those benefits to your target audience on a page like this.

"Den Episke Karrierejse". 

Få vores bedste insidertips, råd og konkrete jobsøgningsmetoder leveret direkte i din indbakke! Tilmeld på knappen til højre/herunder!

Går du med en drøm i maven om at skabe en karriere eller selvstændig virksomhed, som er baseret på dine helt unikke kompetencer, evner og erfaringer - men du er i tvivl om, hvordan du gør? Vi har et skræddersyet forløb til dig, hvor du får adgang til samtaler, hjælp og sparring - lige når du har brug for det. Læs mere om dette særlige forløb!