JObcoach - genvejen til forudsigelige karriereresultater

Jobcoaching og karrierestrategi

Kom rigtigt og hurtigt videre mod din næste destination i din karriere som leder eller mellemleder med online jobcoaching designet til at få dig unstuck - med resultatskabende og konkrete aktion-steps!

Jobcoach: Karrierestrategi og karrierecoaching til ledere og mellemledere!

Designet til at få dig derhen, hvor du gerne vil være i din karriere og arbejdsliv - på den hurtigste, nemmeste og mest effektive måde - uden mere spildt tid, uafklarede spørgsmål og prokrastination.

Er du kørt fast

 Er du kørt fast omkring dine jobmål eller jobsøgning, og forhindrer det dig i at komme rigtigt og afklaret videre? Måske du er stresset, eller du føler dig uopfyldt i nuværende job?

Savner du klarhed

Savner du at være HELT skarp og sikker på, hvad der er dit "guld" i form af unikke kompetencer?Og på, hvordan du får det på papiret?

Mangler du overblik?

 Kan du ikke få indre klarhed over, hvad din "ønske-karriere er? Eller hvordan næste fase i dit arbejdsliv skal se ud ?

Kom rigtigt videre nu via karrierecoaching,

sparring og rådgivende samtaler.

Du hjælpes sikkert til dit mål via 20 års erfaring og samtaler med flere tusinde kunder.
Samtaler foregår på f.eks. telefon, skype eller Zoom.

Hjælp helt frem til jobsamtalen er i hus? Vi kan hjælpe dig 360 grader rundt med alt fra strategisparring, konkrete action-steps og udarbejdelse af CV, LinkedIn mv. Se vores resultatsikre forløb: "Jobsamtale-Garanti"


hvad kan du få hjælp til:

Vi har specifik og stor erfaring med at hjælpe netop ledere og mellemledere, som er ambitiøse, men som også ønsker at bevare deres passion, kompetencer og drømme i deres karriere, videre til deres næste mål.


I disse samtaler får du adgang til 20 års erfaring med de personlige udfordringer som mange oplever i en proces med at komme til næste niveau - Som ofte stopper deres progression.

Udfordringer, vi oplever undervejs:

Udfordringer vi ofte oplever er for eksempel relateret til brancheskift, ledighed, personlig specifik kompetenceprofil, jobsøgningsstrategi og spørgsmål i forhold til jobsamtaler.


Mange ledere ønsker desuden at skarpslibe og definere deres lederprofil og spidskompetencer yderligere, som et skridt på vejen mod drømmen om mere indflydelse og personlig tilfredsstillelse i karrieren.


Der kan være forskellige emner for samtalerne:

 • Du skal til jobsamtale og vil være bedst muligt forberedt, så du kan sælge dig selv bedst muligt.
 • Du er blevet ledig, og vil gerne udnytte denne naturlige pause til en skarp kalibrering af dig, dine kompetencer og din fremtidige strategi
 • Du vil gerne skifte job, karriereniveau eller branche, men er usikker på, hvordan du griber det an.
 • Du trives ikke i dit nuværende job – og årsagerne kan være mange, men du er usikker på, hvordan du kommer godt og rigtigt videre.
 • Du har en drøm om at bruge dine, helt personunikke kompetencer, erfaringer og fremtidsvision i dit jobliv, eller din selvstændige virksomhed, men du har svært ved at finde dem, og sætte de rigtige ord på. Og det forhindrer dig i at komme videre i rejsen mod din drøm eller mål.

“Hej Helena. Tusind tusind tak for din professionelle sparring og alt det positive du har bidraget med”. 

Kath G. Organisationsudvikling

Læs flere af vores MANGE kundeudtalelser HER


Samtalerne foregår online, og er derfor meget fleksibelt for dig:


Samtalerne foregår over for eksempel Mobiltelefon, Zoom eller Skype. 

Online samtalerne fungerer utroligt godt, og de fleste er glade for, at de kan gøre det fra vante rammer i deres eget hjem, og når tiden passer dem.

Pris:

Prisen er kr. 1200.00 pr. time, hvis du ikke er kunde i forvejen

Er du kunde hos CV-Supporten, hvis du for eksempel har fået udarbejdet CV, er prisen kr. 997.00 pr. time. 30 minutter kr. 549.00"Du får konkrete redskaber til at tackle dit næste skridt, din udfordring eller din situation lige nu". 


Så du kan komme rigtigt videre, og lande det næste job eller håndtere de udfordringer, du oplever pt!"

Erfaring fra flere tusinde samtaler

Min erfaring er baseret på flere tusinde samtaler med alle typer kunder og alle typer problemstillinger, gennem 20 år.

Og desuden fra mange (og lange) uddannelser indenfor området Human Performance.

Gennem årene har jeg identificeret 4 kerneområder, som næsten altid er de usynlige bagvedliggende barrierer, som holder mennesker fast.

Et af disse områder er mål og planer. Vi tøver ofte med at defirnere helt tydeligt, hvor vi vil hen.

Et andet område handler om, hvorvidt man gør sig selv klar til at følge drømmen. At være klar indebærer for eksempel, at man har det rigtige ansøgningsmateriale.

Du vil gå fra samtalerne med både klarhed, strategi og klart definerede step for step trin, du føler dig dedikeret til at implementere. Byggeklodserne bag at skabe de resultater, du drømmer om. 

Du kan også overveje "Få den sparringspartner og accountability, der er afgørende for succes" forløbet. Hemmeligheden bag at nå dine mål, i livet og i din karriere.


Min uddannelse // baggrund er designet til at få mennesker til næste niveau


 • Certificering - Job Transition Management: Jobtransition coaching, karriereskift og forandringer i joblivet
 • Certificering: CV'er og ansøgningsmateriale 
 • Lifecoach, jobcoach og stresscoach
 • Lederuddannet
 • Mentoruddannet
 • Seminarieuddannet formidler og underviser indenfor livsstil og motivation

Ydermere en lang række kurser og videreuddannelse gennem årene på områder som psykologi, forandringsteori, kommunikation, motivation, idriftsættelse af online konsulent/coaching virksomhed, tekstforfatning, SoMe tekst, Linkedin profiler osv.


Min egen erhvervsmæssige baggrund består bl.a. af titler som leder, projektleder, underviser og kursusafvikler - ligeledes har jeg drevet egen online virksomhed i 10 år.

Jeg har gennem årene specialiseret mig i at levere transformationsskabende redskaber og metoder til at virkeliggøre menneskers unikke potentiale. Ligeledes erfaren i at facilitere succesfulde forandringsprocesser i livet. Dermed mange års ekspertise i forhold til flere livsområder, herunder bl.a. karriere- og jobområdet.

Kontakt mig uforpligtende på 2320 2116 eller Helena@cv-supporten.dk, hvis du gerne vil vende dit behov og høre, om jeg er den rette til at hjælpe dig.

Eller udfyld formularen herunder, så kontakter jeg dig hurtigst muligt:

CV-Supporten overholder GDPR, og dine data og oplysninger er sikre. Du kan læse privatlivspolitik HER