Få udarbejdet et KLAR TIL BRUG "ROLLS ROYCE CV" og åbn de døre, du har sat dig for at åbne som næste karriereskridt - hurtigt, korrekt og uden slinger i valsen!

MARKEDETS STÆRKESTE CV

Rolls Royce CV'et: Udarbejdet af os til dig, klar til dit brug - og specialdesignet til at få travle ledere, mellemledere, selvstændige og Key-position medarbejdere professionelt, hurtigt og optimalt videre i trafikken!

SPAR KR. 500,00 I BEGRÆNSET PERIODE!

Få udarbejdet:

Markedets stærkeste CV

- og ansøgning!


"Rolls Royce CV'et" til dig, der:

 • Vil hurtigt til dit næste jobuden pjank, halvfærdige (kedelige) samlebåndsløsninger og tids-spildende omveje - som leder, mellemleder eller selvstændig/konsulent.
 • Bøvler lidt med at identificere, sætte "lækre" ord på og indarbejde din stærkeste, mest sælgende kompetenceprofil og erfaring i dit CV.
 • Ikke orker at spilde (mere) dyrebar tid - og forsøge at få ordentlig tid til at udarbejde dit CV mv. selv, i en hverdag, der er travl nok i forvejen!

Hvad får du:

 • Et professionelt, høj-kvalitets, og færdigudarbejdet CV med afgørende stærk og sælgende kompetencebeskrivelse, leveret klar til dit brug!. Vi hjælper dig med at få identificeret og beskrevet alle styrkerne i netop din erfaring og kompetenceprofil. Dette vil adskille dig afgørende fra andre kandidater!
 • 100% kompetenceoptimeret og målrettet det job, du har i sigte. Slut med et wishy-washy CV, der ikke brænder igennem i ansøgningsprocessen!
 • Indbygget superb "stand-out" faktor: 360 gr. optimeret på indhold, formuleringer, layout, psykologiske triggere og struktur!
 • Designet specifikt til netop din profil, dit jobsøgningsmål og til at åbne de døre, du har sat dig for at åbne! 
 • Et fleksibelt og konkurrencestærkt CV, der brænder igennem i jobsøgning anno 2023, og som kan målrettes til forskellige jobs, og tjene dig nu, og i al din fremtidige jobsøgning! Du får også en dybdegående vejledning i, hvordan du bruger dette CV til at søge flere forskellige jobs!

Done for you indhold i dette CV:

 • ALLE resultatboostende og opmærksomhedsskabende indholdselementer og "guld i din profil" bliver korrekt indarbejdet. Det sørger vi for! Dette CV har indbygget fleksibilitet, og kan målrettes forskellige stillinger. Leveres i word og PDF.
 • Vi indarbejder en state of the art beskrivelse af dine unikke kompetencer og erfaring, som vil adskille dig markant fra andre kandidater! Vi sørger for at få al den nødvendige information fra dig via interview, tjeklister mv., så du blot skal "følge med" og passe dit liv og arbejde mens vi udarbejder dit materiale!
 • 20 års feedback fra rekruitere og ansættelsesudvalg indarbejdes i dit CV, sammen med CV-Supportens unikt store kendskab til, hvad der virker i ansøgningsmateriale i dag!

Du er sikret:

 • En perfekt, konkurrencestærk og nutidssvarende beskrivelse af din unikke kompetenceprofil!
 • Indledende interview/afdækning af din unikke erfaring, dit "Guld",og en samarbejdsproces, der er nøje tilpasset dig og din opgave!
 • Et layout, med en specialdesignet og sælgende wauw-faktor, der er unik og sender de korrekte, professionelle signaler til ansættelsesudvalget!
 • Alle krævede og væsentlige indholdselementer indarbejdet i dit CV. Vi sørger for det hele, leder dig gennem processen og tryller for dig, mens du passer dit liv og dit arbejdsliv!

Pris:

Kr. 3695,00. Inkl. moms for dette CV. SPAR KR. 500,00 LIGE NU I BEGRÆNSET PERIODE. KUN KR. 3195,00.

Obs: Denne pris er vejledende! Vi giver altid et tilbud til dig, der tager højde for hvor meget, der skal laves i dit nuværende CV, hvis du har et. Hvis ikke, udarbejder vi dit CV fra bunden. Kontakt os for at få en tilpasset pris: Se kontaktmuligheder


Ansøgning:

Ét stk. ansøgning, motiveret til en specifik stilling, som en ansøgningsskabelon eller som en uopfordret ansøgning kr. 1550,00.

Materiale på engelsk:

Ovenstående priser plus: CV + 795,00. Ansøgning + 495,00.


"Hej Helena. Du er mega dygtig, og jeg er super glad for resultatet. Jeg kom også til samtale, men endte med at takke nej til jobbet!.

For en travl moderne kvinde, med både børn og karriere, gav jeg mig selv den “gave”, at få din hjælp, Helena, til, gennem dine knivskarpe formuleringer, at stille skarpt på min faktisk ret stærke profil - TAK for det!

Du hjalp mig først med CV/LinkedIn og derefter ansøgning til en konkret stilling. Du er mega dygtig, og jeg er super glad for resultatet. Jeg kom også til samtale, men endte med at takke nej til jobbet!”.

A. Rasmussen

HR Development

Bedste service ever!

Kan simpelthen ikke rose denne virksomhed nok.


Helena er utrolig dygtig. Hun er en ordsmed af guds nåde. Suveræn til at negle det, man gerne vil fremstå som.


Har fået lavet både CV, ansøgning og LinkedIn. Har prøvet andre, de er ikke i nærheden af CV-supporten.dk.

BRIAN F.

 Salgs- og Chefkonsulent.     Vi hjælper   

"Vi hjælper ambitiøse, fremtidsskuende ledere, mellemledere/key position medarbejdere og selvstændige/ konsulenter med at komme hurtigt, korrekt og frustrationsløst til næste karrieremål med "done for you", state of the art CV, LinkedIn og andet individuelt udarbejdet kompetence-salgsmateriale.


Samt ligeledes med fokuseret, resultatskabende coaching og karrieresparring med målet at klarlægge din Zone Of Genius og udnytte dette som dit stærkeste kort i din karriere. 20 års erfaring med coaching og rådgivningsydelser på karriere og monetize your expertise-området."

Helena | Indehaver | CV-Supporten.dk