PRO CV til topchefer, ledere, mellemledere, konsulenter, projekt-ledere og andre med kompleks baggrund og ekspertise!

PRO CV til topchefer, ledere, mellemledere, konsulenter, projekt-ledere og andre med kompleks baggrund og ekspertise!

"Rolls Royce cv"!

Vi får "kernen" i din erfaring og kompetencer identificeret OG beskrevet i dette High-End CV. 

Som lynhurtigt stryger "Øhh", "Suk", "yikes" og "gab" fra dine tanker!

Udarbejdet af os til dig, klar til dit brug.

Specialdesignet til at få dig og din erfaring solgt ind til jobsamtale hurtigst muligt - i et ansøgerfelt med mange erfarne kandidater!

Vi får "kernen" i din erfaring og kompetencer identificeret OG beskrevet i dette High-End CV.  Som lynhurtigt stryger "Øhh", "Suk", "yikes" og "gab" fra dine tanker!

Udarbejdet af os til dig, klar til dit brug.

Specialdesignet til at få dig og din erfaring solgt ind til jobsamtale hurtigst muligt - i et ansøgerfelt med mange erfarne kandidater!

Kompleks erfaring, der er svær at få på papiret!

Samarbejde foregår online!

+20 års erfaring!

Total afdækning af din "stand-Out" erfaring!

Markedets stærkeste CV!

Vores "Sublimt-salg-af-dine-komplekse-kompetencer-CV.

Sælg din ekspertise som en PRO!

Få din unikke ekspertise afdækket og beskrevet  - og indarbejdet i dit nye High-level CV - og skil dig automatisk ud fra dine konkurrenter i bunken.

Der følger en gratis, målrettet, ansøgninsskabelon med dette CV!

Markedets stærkeste CV!


Vores "Sublimt-salg-af-dine-kompetencer-CV".Få din unikke ekspertise afklaret og beskrevet, så du sælger dig selv som en PRO!

Der følger en gratis ansøgninsskabelon med dette CV!

"Rolls Royce CV'et" er til dig, der

"Rolls Royce CV'et" er til dig, der

 • Vil hurtigt og korrekt til dit næste job, eller være HELT klar til at rykke, når det dukker op! Uden tidsspildende omveje og løsninger, der ikke kan "fange" din profil!
 • Er udfordret på at identificere og beskrive din erfaring og kompetencer i dit CV! Uden det fylder 10 sider, eller mest af alt minder om en søvndyssende roman! Fordi du har nået et erfaringsniveau, der er dybt, nuanceret og specialiseret!

Adskil dig afgørende fra andre kandidater!


Vi afdækker indledningsvis ALLE dine stærkeste kompetencer (også dem, du ikke selv kan se). Og beskriver dem for dig i dit nye CV! 

Hvad får du

 • Et professionelt, høj-kvalitets, og færdigudarbejdet CV med afgørende stærk og sælgende kompetencebeskrivelse, leveret klar til dit brug, så du kan rykke HURTIGT OG KORREKT i din jøbsøgning!
 • Instruktion i, hvordan du bruger det til al din jobsøgning i fremtiden! Stryg jobsøgningsfrustration og forvirring permanent fra dit liv! 
 • Et unikt CV - skamrost af recruitere, døråbner for +1000 kunder, og med et layout og "footprint" der 100% highlighter din unikke viden og ekspertise. Slut med et wishy-washy CV, der ikke brænder igennem i ansøgningsprocessen!
 • Indbygget superb "stand-out" faktor: 360 gr. optimeret på indhold, formuleringer, layout, psykologiske triggere og struktur. Sikrer umiddelbart jobmatch og interesse hos ansættelsesudvalg mv.

Brænd igennem - ikke ud!

Et fleksibelt og konkurrencestærkt CV, der brænder igennem i jobsøgning anno 2023, og som kan målrettes til forskellige jobs, og spare dig for ensomme torsdag nætter foran skærmen!


Du får også en grundig vejledning i, hvordan du bruger dette CV til at søge flere forskellige jobs i fremtiden!

Done for you indhold i dette CV

 • ALLE resultatboostende og opmærksomhedsskabende indholdselementer og "guld i din profil" bliver korrekt indarbejdet.
 • Det sørger vi for! Dette CV har indbygget fleksibilitet, og kan målrettes forskellige stillinger. Leveres i word og PDF.
 • Vi indarbejder en state of the art beskrivelse af dine unikke ekspertise og erfaring, som vil adskille dig markant fra andre kandidater! 
 • Vi sørger for at få al den nødvendige information fra dig via interview, tjeklister mv., så du blot skal "følge med", og passe dit liv og arbejde mens vi udarbejder dit materiale!
 • +20 års feedback fra rekruitere og ansættelsesudvalg indarbejdes i dit CV, sammen med CV-Supportens unikt store kendskab til, hvad der virker i ansøgningsmateriale i dag!

Pris

Kr. 3695,00. Inkl. moms for dette CV for dig, der har under 10 års erfaring.

Kr. 4696,00 Inkl. moms, for dig, der har + 10 års erfaring.

Obs: Denne pris er vejledende! Vi giver altid et tilbud til dig, der tager højde for hvor meget, der skal laves i dit nuværende CV, hvis du har et.


Hvis ikke, udarbejder vi dit CV på ny!. Kontakt os uforpligtende for at få en tilpasset pris - på knappen herunder!


Ansøgning

Du får en gratis ansøgningsskabelon med, når du får udarbejdet dette CV.


Vi søger at give dig en skabelon, som er inde for dit ekspertiseområde!


Vil du gerne have specialdesignet en ansøgning, motiveret til en specifik stilling, er prisen kr. 1550,00.

Materiale på engelsk

Ovenstående priser plus: CV + 795,00. Ansøgning + 495,00.

Du er sikker på at få

 • En perfekt, konkurrencestærk og nutidssvarende beskrivelse af din unikke ekspertise og erfaring!
 • Indledende interview/afdækning af din unikke erfaring, dit "Guld",og en samarbejdsproces, der er nøje tilpasset dig og din opgave!
 • I alt 60 minutters samtale/afklaring/spørgsmål undervejs pr. telefon, sms eller online møde. Ekstra tid kan tilkøbes!
 • Et layout, med en specialdesignet lige til dig, sælgende wauw-faktor, der er unik og sender de korrekte, professionelle signaler til ansættelsesudvalget!
 • Alle nødvendige og resultatskabende indholdselementer indarbejdet i dit CV. Vi sørger for det hele, leder dig gennem processen og tryller for dig, mens du passer dit liv!

"Hej Helena. Du er mega dygtig, og jeg er super glad for resultatet. Jeg kom også til samtale, men endte med at takke nej til jobbet!.

For en travl moderne kvinde, med både børn og karriere, gav jeg mig selv den “gave”, at få din hjælp, Helena, til, gennem dine knivskarpe formuleringer, at stille skarpt på min faktisk ret stærke profil - TAK for det!

Du hjalp mig først med CV/LinkedIn og derefter ansøgning til en konkret stilling. Du er mega dygtig, og jeg er super glad for resultatet. Jeg kom også til samtale, men endte med at takke nej til jobbet!”.

A. Rasmussen

HR Development

Bedste service ever!
Kan simpelthen ikke rose denne virksomhed nok.

Helena er utrolig dygtig. Hun er en ordsmed af guds nåde. Suveræn til at negle det, man gerne vil fremstå som.

Har fået lavet både CV, ansøgning og LinkedIn. Har prøvet andre, de er ikke i nærheden af CV-supporten.dk.

BRIAN F.

 Salgs- og Chefkonsulent.

Grundlægger og indehaver af CV-Supporten gennem 12 år!

Helena har drevet CV-Supporten siden 2011, og er dermed en af de ældste udbydere på markedet for online services til karrieremål, kompetenceafdækning og udarbejdelse af professionelt ansøgningsmateriale som CV og LinkedIn profil.

Hun grundlagde CV-Supporten efter at have beskæftiget sig med mennesker i jobtransitioner i sine "normale" ansættelser gennem 12 år. 

Visionen bag CV-Supporten var, og er, at give mennesker kontrol over deres karrierevej, -ønsker og visioner! Fordi vores arbejdsliv ofte er den vigtigste faktor i vores liv - stedet, hvor vi tilbyder vores kompetencer og evner, og genererer den indkomst, som vi bygger vores liv på.

"Mange af de ydelser, der tilbydes ledere og jobsøgende i det traditionelle system - og også hos mange andre udbydere - er baseret på mantraet: Du er nødt til at skrue ned for "tydeligheden" i dit ansøgningsmateriale - og for dig selv og dine drømme - så du bedre kan "passe ind".

Den "lunkne indstilling" vil vi gerne gøre op med. Med et korrekt ansøgningsmateriale, en klog strategi og det rigtige mind-set kan vi nå de mål, vi sætter os for i vores arbejdsliv"! 

 Helena.